رشد ۱۱ درصدی اهدای خون در یزد

رشد ۱۱ درصدی اهدای خون در یزد

به گزارش دهکده خبر مرکز یزد، دکتر تقوائی با اشاره به استقبال خوب مردم یزد در امر اهدای خون گفت: در سال گذشته ۵۲ هزار و ۴۶۵ نفر به مراکز انتقال خون در استان مراجعه کرده اند که از این تعداد ۴۳ هزار و ۷۹۰ نفر موفق به اهدای خون شدند.

مدیر کل انتقال خون یزد ادامه داد: از این تعداد اهدای خون، ۹۷ درصد مرد و مابقی زن بودند که ۶۵ درصد اهداکننده مستمر، ۲۴ درصد اهداکننده با سابقه و مابقی بار اولی بودند.

وی با بیان این‌که در سال گذشته، آمار اهدا کنندگان خون نسبت به مدت مشابه قبل از آن ۱۱ درصد رشد داشته است، افزود: در این مدت، ۸۲ هزار واحد خون و فرآورده‌های آن به مراکز درمانی استان و بیش از ۳ هزار واحد خون به استان‌های همجوار ارسال شده است.

دکتر تقوائی با بیان این‌که متوسط اهدای خون در کشور به ازای هر یک‌هزار نفر، ۲۵ نفر است، اظهار داشت: در استان یزد به ازای هریک هزار نفر، ۳۷ نفر خون اهدا می‌کنند که این امر، نشان دهنده مشارکت خوب یزدی‌ها در بحث اهدا خون است.

وی با اشاره به این‌که یزد یکی از قطب‌های درمان در کشور است و۴۰ درصد اشغال تخت‌های استان مربوط به بیماران استان‌های همجوار است، افزود: خوشبختانه در سال گذشته با مشارکت مردم توانستیم ۱۰۰ درصد درخواست مراکز درمانی را پاسخگو باشیم.

مدیرکل انتقال خون استان یزد با بیان این‌که در سال گذشته یک هزار و ۷۱۲ واحد پلاکت آفرزیس جهت مراکز درمانی تهیه شده، تصریح کرد: نیاز به خون و فرآورده‌های آن همیشگی است از شهروندان دعوت می‌کنیم برای حفظ ذخایر خون، اهدای خون را در ماه مبارک رمضان نیز در برنامه خود قرار دهند.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2