خواسته رهبری قرآنی شدن تمام جامعه است

خواسته رهبری قرآنی شدن تمام جامعه است

به گزارش ، امام جمعه خرمشهر در خطبه‌های سیاسی عبادی نماز جمعه، گفت: حضور رهبری در محافل قرآنی که در هیچ کشوری در سطح بالای حاکمیت مشاهده نمی‌شود، نشان از اهمیت نظام جمهوری اسلامی و مقام معظم رهبری به قرآن دارد که باید از سوی همه مردم اهمیت بیشتری به این موضوع داده شود.
حجت‌الاسلام محمد جواد عادل پور تقویت و ترویج هنر قرائت با هدف دعوت به خدا و تقویت ایمان، تربیت ۱۰میلیون حافظ قرآن، تبدیل مساجد به پایگاه قرآنی را محور‌های مورد تاکید رهبری در این محافل قرآنی برشمرد.
او در ادامه با اشاره به سوء قصد به طلاب در حرم رضوی این اتفاق را اقدامی از سوی عنصری تکفیری اعلام کرد و گفت: این هتک حرمت ربطی به اسلام و اهل سنت و افغانستانی ندارد بلکه ضارب عنصری تکفیری و اجیر شده استکبار جهانی بود چنین رخدادی در تاریخ بی سابقه نیست و پیش‌تر در ایران و کشور‌های دیگر نیز اتفاق افتاده است.
خطیب جمعه خرمشهر اتفاقی که در مشهد رخ داد را توطئه‌ای خطرناک برشمرد و افزود: اعلام نظر قبلی رژیم صهیونیستی در این رابطه، جریان سازی فضای مجازی قبل و بعد از حادثه و تعیین زمان و مکان حاکی از وجود برنامه حساب شده با هدف ضربه زدن به اصل اسلام و امت اسلامی و نشانه گیری وحدت میان مسلمانان است.
او در بخش دیگری از خطبه‌ها به تحولات نظامی در سطح منطقه اشاره کرد و گفت: حملات استشهادی در فلسطین و سرزمین‌های اشغالی رژیم صهیونیستی را وحشت زده کرده و نشان می‌دهد ملت فلسطین در برابر حرکت سازشی موضع گرفته و تنها راه را مقاومت و نابودی اسرائیل می‌داند.
حجت‌الاسلام والمسلمین عادل پور همچنین اعلام آتش بس آل سعود در برابر مقاومت یمن را نمودی دیگر از پیروزی جبهه مقاومت دانست و گفت: هرچند آل سعود به دنبال نابودی یمن هستند، اما تسلیم شدن آن‌ها شکست خفت بار برای آل سعود است.
او در ادامه با اشاره به پیش رو بودن بیستم فروردین روز ملی فناوری هسته ای، بومی بودن فناوری هسته‌ای در جمهوری اسلامی را یادآور شد و با تاکید بر اینکه هیچ کشوری حق ندارد این فناوری و علم را از ایران بگیرد از تیم مذاکره کنندگان خواست که درباره حقوق هسته‌ای کوتاه نیایند.
امام جمعه خرمشهر در خصوص مسئله گرانی به نقش احتمالی سوداگران در ایجاد چنین شرایطی اشاره کرد و با تاکید بر فشار بر قشر ضعیف خواستار ورود قوای سه گانه و مسئولان استانی و منطقه‌ای در کنترل افزایش قیمت‌ها شد.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2