واکسینه دام‌های سنگین علیه بیماری لمپی اسکین

واکسینه دام‌های سنگین علیه بیماری لمپی اسکین

به گزارش رییس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های دامی دامپزشکی استان گفت: انجام این واکسیناسیون رایگان و با همکاری بخش خصوصی در حال انجام است.

حمیدرضا حنفی گفت: پیش بینی می‌شود یک میلیون و ۲۵۰ هزار گاو و گوساله برابر بیماری لمپی اسکین ایمن شوند.

حنفی افزود: مهمترین و ارزانترین راه پیشگیری از این بیماری واگیر دامی، واکسیناسیون و رعایت دقیق اصول بهداشتی و قرنطینه‌ای در واحد‌های دامداری است.

او از دامداران خواست؛ برای حفظ سرمایه خود، تمام دام‌های خود را علیه این بیماری واکسینه کنند.

عامل این بیماری نوعی ویروس است و عامل انتشار این بیماری پشه‌ها و حشرات هستند.

این بیماری ویروسی مختص گاو و گوساله است و با علایم تب، تاول‌های پوستی، کم اشتهایی، ورم دست و پا و لنگش در دام‌ها بروز می‌کند.

کاهش تولید شیر، سقط جنین، ناباروری، آسیب‌های پوستی و واگیری بالا و تلفات دام از عوارض این بیماری است.

سم‌پاشی و ضدعفونی جایگاه‌های دامی در کنار واکسیناسیون به موقع، بهترین راهکار مقابله با شیوع این بیماری است.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2