کشت مکانیزه نشا ذرت با دستگاه ردیفکار در آمل

کشت مکانیزه نشا ذرت با دستگاه ردیفکار در آمل

به گزارش ؛سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی آمل گفت:کشت ذرت به روش نشا با دستگاه ردیف کار و با استفاده از رقم سینجنتا برای اولین بار در سه هکتار مزرعه این شهرستان انجام شد.

مهرداد فولاد افزود:کشت مکانیزه ذرت با دستگاه ردیف کار و استفاده از نشاء ۲۰ روزه ذرت برای اولین بار در آمل توسط کشاورز پیشرو و جوان آملی در روستای شیرکاج این شهرستان صورت گرفت.

او گفت: این مزرعه به مساحت ۱۰ هکتار و زیرکشت محصولاتی مانند توت فرنگی، گوجه فرنگی، بادمجان و ذرت شیرین رقم سینجنتا است.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان آمل افزود:در سال زراعی جدید برای اولین بار کشت ذرت شیرین به صورت مکانیزه و نشائی (ردیف کار) با رقم سینجیتا که رقمی زودرس (۸۰ تا ۸۵ روز) است در ۳ هکتار و روش آبیاری تحت فشار (قطره‌ای - نوارتیپ) انجام و پیش بینی می‌شود با متوسط عملکرد ۱۲ تن در هکتار، ۳۶ تن ذرت شیرین تولید شود.

فولادبا بیان اینکه نشا‌های استفاده شده در این کشت ۲۰ روزه بوده و با توجه به شرایط خزانه تولید نشا می‌توان تاریخ کاشت را تنظیم و کنترل کرد افزود: از مزایای کشت مکانیزه، استفاده صحیح از تمام ظرفیت‌های مزرعه، افزایش عملکرد و سهولت در مبارزه با علف‌های هرز و در نهایت کاهش هزینه‌های تولید است.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2