طرح ضیافت الهی در ۷۳ بقعه متبرکه

طرح ضیافت الهی در ۷۳ بقعه متبرکه

به گزارش ؛ مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان مرکزی گفت: این طرح با هدف ارتقاء سطح معارف و ترویج فرهنگ قرآن و معارف اهل بیت و قرآن کریم اجرا می‌شود.

حجت الاسلام واحدی همچنین افزود: در این طرح از وجود ۴۹ مبلغ که ۱۵ نفر آن مبلغ اعزامی و ۳۴ مبلغ بومی استان استفاده می‌شود.
او بیان کرد: برپایی خیمه‌های معرفت با موضوع پاسخگویی به مسائل شرعی، تقویت فرزند، ترویح سبک زندگی اسلامی، فرزند آوری و ویژه برنامه‌هایی برای کودکان و نوجوانان تدارک دیده شده است.

حجت الاسلام واحدی گفت: ترویج فرهنگ افطاری ساده با کمک خیرین و استفاده از موقوفاتی که برای این موضوع در نظرگرفته شده در ۵۰ بقعه، سخنرانی، دعاخوانی و مناجات خوانی، برگزاری ویژه برنامه‌های وفات حضرت خدیجه در روز دهم ماه رمضان، جشن ولادت کریم اهل بیت حضرت امام حسن مجتبی (ع) و برپایی نماز عید سعید فطر در جوار آستان مقدس امامزادگان استان از دیگر برنامه‌های این طرح است.

مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان مرکزی در ادامه برپایی محافل جزء خوانی و کرسی‌های تلاوت، ترتیل خوانی، آموزش روخوانی و روان خوانی و کرسی‌های تفسیر و محافل انس با قرآن کریم در ۲۴ بقاع متبرکه و برگزاری کرسی‌های تلاوت قرآن کریم در ۱۹ بقاع متبرکه را از دیگر برنامه‌های این اداره کل در ماه مبارک رمضان عنوان کرد.



کد ویدیو دانلود فیلم اصلی









برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2