آمادگی اداره استاندارد برای خدمت رسانی به شرکت‌های دانش بنیان

آمادگی اداره استاندارد برای خدمت رسانی به شرکت‌های دانش بنیان

به گزارش محمدرضا زارع بنادکوکی در دیدار با رئیس پارک علم و فناوری یزد گفت: گام برداشتن وعمل کردن به شعار تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین برای همه یک تکلیف قانونی است چرا که بر اساس تشخیص مقام معظم رهبری، تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین موجب پیشرفت محسوس در همه اهداف اقتصادی خواهد بود.


وی افزود: با توجه به ماهیت و ذات مثبت پارک در حمایت از محصولات دانش بنیان و فناور، تمامی کارکنان و بخش‌های اداری و آزمایشگاهی اداره کل استاندارد استان یزد در کنار شما هستند تا مسیر شعار تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین توسعه یافته و هموار شود.


مدیرکل استاندارد ادامه داد: اداره کل استاندارد استان یزد به عنوان یک دستگاه حاکمیتی، با داشتن ۳۴ آزمایشگاه همکار، پنج شرکت بازرسی و حدود ۱۰ آزمایشگاه مرجع به انجام وظیفه مشغول و کارشناسان آماده خدمات رسانی به شرکت‌های دانش بنیان و فناور در راستای رسیدن متقاضیان به گواهی نامه ارزیابی انطباق محصول دانش بنیان KB-COP و KB-COC هستند.


رئیس پارک علم و فناوری استان یزد نیز اظهار داشت: نشست‌های برنامه ریزی شده و مداوم مشترک سبب می‌شود توسعه و ترویج فرهنگ استاندارد به خوبی در جامعه ساری و جاری شود و مهمتر از همه در خصوص فرهنگ دانش بنیان نوعی برندسازی در همه زمینه‌ها شکل اجرایی به خود بگیرد.


سید حبیب الله میرغفوری تصریح کرد: با توجه به شعار سال، از تمامی دوایر دولتی مرتبط تقاضا داریم به یاری پارک علم و فناوری و اداره کل استاندارد استان یزد آمده و در حمایت از شرکت‌های فناور و دانش بنیان تسهیل گر امور باشند.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2