مدیرکل آموزش و پرورش کردستان معرفی شد
به گزارش ، معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش وپرورش در این مراسم با اشاره به اینکه هدف آموزش وپرورش ساختن فردای بهتری برای کشور است گفت: آموزش وپرورش نقش مهمی در پیشبرد اهداف متعالی کشورمان دارد.
کاظمی افزود:کردستان در سالهای گذشته جزو استانهای موفق کشور در شاخصهای آموزش و پرورش بوده و این امر حاصل تلاش مسئولان و همراهی مردم است.
وی با شاره به حضوری شدن آموزش در مدارس گفت: از ابتدای امسال بیش از ۹۰ درصد دانش آموزان در مدارس حضور یافتند واین امر فرصت مناسبی برای جبران عقب ماندگیهای گذشته است.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش از توجه به آموزشهای مهارتی و دانش بنیان، در برنامههای آموزش و پرورش برای ایجاد اشتغال خبر داد.
معاون سیاسی وامنیتی استاندار کردستان هم در این مراسم گفت: علی رغم توجه به اهمیت آموزش وپرورش در گذشته این امر آنچنان که باید و شاید سبب ارتقا جایگاه آن، در کشور نشده است.
مهدی رمضانی افزود: برنامه ریزان و طراحان این حوزه میبایست با استفاده از سند تحول این نهاد هم در تربیت نیروی انسانی و هم در پیشرفتهای علمی گامهای بلندی بردارند.
در این مراسم از زحمات چندین ساله قربانی مدیر کل سابق آموزش و پرورش کردستان تجلیل و ناظمی جلال به عنوان مدیر این نهاد معرفی شد.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی




