«مست جنگ» به چاپ دوم رسید

«مست جنگ» به چاپ دوم رسید

به گزارش ، این کتاب رمانی سه جلدی است که یورش سرد، عنوان جلد اول این سه‌گانه است و به حملات اولیه مغولان به ایران و جهان اسلام می‌پردازد. قهرمان داستان مست جنگ، جلال‌الدین خوارزمشاه، پسر ارشد سلطان محمد خوارزمشاه است؛ پسری که گوی بی‌لیاقتی و لاقیدی و بی‌مسئولیتی را از همگان ربوده است و حاکم شهری دور از پایتخت شده است. حکومتی که آن را هم به‌خاطر دسیسه‌های مادربزرگش ترکان خاتون از دست داده است.
مسعود آذرباد در مست جنگ، سعی کرده است تمام جوانب تاریخی را رعایت کند. از خوردنی‌ها و نوشیدنی‌ها گرفته تا ساز و برگ نظامی و معماری و هنری قرن هفتم ه. ق. از سبک زندگی سلاطین و مردم عادی تا گفتگو‌ها و حس و حال آن‌ها در لحظات هیجان‌انگیز زندگی. مست جنگ، آیینه‌ای است از قرن هفتم ه. ق که در یک تاریخ دگرگون شده قرار دارد.
زبان این کتاب، سختی و سنگینی نثر قرن هفتم ه. ق را ندارد و نثر آن در همان حال که سعی شده صیقل خورده و بازگوکننده حس و حال تاریخی‌اش باشد، سبک و خوش‌خوان است و در ذهن مخاطبش هم دست‌انداز ایجاد نمی‌کند.
چاپ دوم این کتاب در ۳۶۰ صفحه و با قیمت ۱۰۵ هزار تومان در اختیار مخاطبان قرار گرفته است.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2