حذف ۱۹ خروجی فاضلاب به کارون تا تیرماه امسال

حذف ۱۹ خروجی فاضلاب به کارون تا تیرماه امسال

به گزارش ، مدیر پروژه طرح جامع فاضلاب اهواز در نشست بررسی طرح جامع فاضلاب اهواز گفت: ۲۴ نقطه تخلیه فاضلاب به رودخانه کارون در شرق و غرب این رودخانه با حجم ۱۵۴ هزار مترمکعب در روز وجود دارد که ۱۹ نقطه تخلیه از آن‌ها تا تیرماه امسال در طرح فاضلاب اهواز حذف می‌شود.

رضا پورجلالی وضعیت اسفناک فاضلاب اهواز در زمستان پارسال را یادآور شد و با اشاره به اجرای پروژه‌های ضربتی در قالب طرح علاج‌بخشی و بهبود وضعیت فاضلاب اهواز، این طرح را شامل شناسایی و اصلاح نقاط ریزشی شبکه فاضلاب اهواز در قالب پروزه‌های ترک تشریفات، اقدام مشترک آباف و شهردای در قالب طرح‌های ضربتی، ساماندهی و اورهال ایستگاه‌های پمپاژ فاضلاب و فعال کردن طرح توسعه شبکه فاضلاب در قالب پروژه قرارگاه خاتم دانست.

وی افزود: در حال حاضر ۱۹۵ جبهه کاری در قالب ۹۷ پروژه (۲۷ قرارداد توسعه و شبکه فاضلاب و ۶۳ قرارداد اصلاح شبکه ریزشی و هفت قرارداد مرمت نوار حفاری) فعال است.

پورجلالی طول عملیات لوله‌گذاری در ۹۰ قرارداد را ۲۸۰ کیلومتر عنوان کرد و اظهار داشت: خطوط فاضلاب در پروژه‌های توسعه ۱۱۹ کیلومتر است که ۹۶ کیلومتر آن معادل ۸۱ درصد به اتمام رسیده، همچنین طول خطوط فاضلاب ریزشی ۱۶۱ کیلومتر بوده که ۱۳۵ کیلوتر معادل ۸۴ درصد آن به اتمام رسیده است.

وی پروژه‌های مشارکتی با شهرداری اهواز را نیز تشریح کرد و گفت: پس از مشکلات ناشی از آبگرفتگی در بارندگی سال ۹۸، اجراط طرح کوتاه مدت ضربتی اصلاح شبکه موجود و تقویت ایستگاه‌های پمپاژ در ۵۶ نقطه بحرانی در شرق و غرب اهواز در دستور کار قرار گرفت که در حال حاضر طرح ضربتی شماره یک به اتمام رسیده و طرح ضربتی شماره ۲ که در ۸۰ نقطه حادثه خیز و بحرانی پیش بینی شده بود، حدود ۹۰ درصد پیشرفت دارد.

بیشتر بخوانید : شتاب‌بخشی به اجرای طرح جامع فاضلاب اهواز


پورجلالی مهمترین چالش طرح فاضلاب اهواز را تامین لوله مورد نیاز طرح عنوان کرد و افزود: با توجه به حجم فعالیت این طرح بزرگترین چالش فعلی تامین لوله است.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2