تهدید به اعتصاب ۳۲ هزار کارگر ساختمانی در نیویورک

تهدید به اعتصاب ۳۲ هزار کارگر ساختمانی در نیویورک

به گزارش خبرگزاری صداوسیم ا به نقل از گزارش خبرگزاری فرانسه از نیویورک؛ حدود ۳۲۰۰۰ کارگر ساختمانی شامل دربان، سرایدار، مسئول تعمیر و نگهبان ساختمان و سایر کارگران ساختمانی در نیویورک، تهدید کردند اگر تفاهمنامه کاری جمعی منصفانه تا ۲۰ آوریل با آن‌ها امضاء نشود دست به اعتصاب خواهند زد.

بر اساس این گزارش، در حمایت از خواسته‌های خود، چندین هزار نفر روز چهارشنبه در منطقه مجلل آپر ایست ساید منهتن در امتداد خیابان پارک، خیابانی مملو از ساختمان‌های مجلل تظاهرات کردند. شرکت کنندگان در این راهپیمایی پلاکارد‌هایی در دست داشتند که بر روی آن «عقب نشینی نمی‌کنیم» یا «آماده برای اعتصاب» نوشته شده بود.

اتحادیه صنفی کارگران ساختمانی هم اکنون در حال رایزنی و گفتگو برای عقد قرارداد جدیدی برای این کارگران موسوم به ۳۲BJ است. این اتحادیه خاطر نشان کرد که نمایندگان مالکان و مدیران ساختمان‌ها با تلاش برای وادار کردن کارگران به پرداخت بخشی از سهم بیمه و حذف مرخصی‌های استحقاقی می‌خواهند آن‌ها را از مزایایی اجتماعی شان محروم کنند.

جوی، ۳۹ ساله، مسئول حمل بسته‌ها در ساختمانی در محله کوئینز که ۱۱ سال است در آن کار می‌کند می‌گوید: ما هر روز با آمدن به سر کار، جان خود را در طول شیوع کووید-۱۹، به خطر انداختیم. حالا آن‌ها نمی‌توانند مزایا و مرخصی‌های ما را از ما بگیرند.
چندین سیاستمدار از جمله کتی هوچول، فرماندار ایالت نیویورک، چاک شومر، سناتور دموکرات و اریک آدامز، شهردار نیویورک، روز چهارشنبه به حمایت از معترضان آمدند.

کتی هوچول در جمع معترضان گفت: من فراموش نمی‌کنم که در اوج کووید-۱۹، این افراد در خانه‌ها کار می‌کردند. وی خطاب به کارگران معترض گفت شما هر روز به خانه‌های ما می‌آمدید، زیرا ما به شما نیاز داشتیم. شما کارگرانی هستید که به وجودتان نیاز است. کار شما زیباست، اما باید آنچه را که مستحق آن هستند دریافت کنید.

دربان‌هایی که از طریق اتحادیه صنفی نمایندگی می‌شوند در حال حاضر حدود ۵۵۰۰۰ دلار در سال درآمد دارند و حدود ۴۹ روز نیز در در سال مرخصی با حقوق دارد و همچنین از بیمه درمانی برای خود و خانواده‌های شان و حق بازنشستگی برخوردارند.
کارگران این بخش آخرین بار در سال ۱۹۹۱ اعتصاب کردند. پس از آن دوازده روز کار نیز دست از کار کشیدند.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2