هدف گذاری ایجاد ۱۰۰۰شغل در پارک علم و فناوری کرمانشاه

هدف گذاری ایجاد ۱۰۰۰شغل در پارک علم و فناوری کرمانشاه

به گزارش رئیس پارک علم و فناوری کرمانشاه بااشاره به رشد ۲۵ در صدی ثبت در خواستهای نوآورانه در پارک گفت: در سال ۱۴۰۰ در مجموع ۳۹۵ درخواست در پارک علم و فناوری کرمانشاه ثبت شد و درخواست‌های پذیرش ایده‌ها هم از ۱۰۲ درخواست به ۱۰۵ مورد افزایش پیدا کرد.
وی اضافه کرد: در سال‌های اخیر جذب هسته‌های فناور و شرکت‌های در مرحله رشد روند صعودی داشته و هسته‌های فناور تحت حمایت از ۹۸ مورد در سال ۹۸ به ۱۰۹ نفر در سال ۱۴۰۰ رسید .
او با اشاره به اینکه اکنون ۲۹۵ شرکت تحت حمایت پارک در سه سطح رشد مقدماتی، رشد و پارکی قرار دارند عنوان کرد: از مجموع شرکت‌های فعلی، ۱۲۲ واحد در حوزه عمومی، ۱۱۲ واحد در حوزه ICT و ۶۱ واحد در حوزه کشاورزی فعال هستند.
وی با بیان اینکه از ۶۲ شرکت دانش‌بنیان استان ۳۵ شرکت تحت حمایت پارک هستند و روند بررسی پذیرش شش شرکت دانش بنیان دیگر هم در دست بررسی است بیان کرد: هفت مرکز رشد و کانون شکوفایی و خلاقیت در هفت شهرستان استان فعالیت دارند.
رئیس پارک علم و فناوری کرمانشاه از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی مراکز نوآوری در شهرستان‌های استان خبر داد و افزود: با راه‌اندازی این مراکز زیرساخت‌های لازم برای توسعه فناوری در شهرستان‌های استان بیش از پیش فراهم می‌شود.
وی با بیان اینکه تعداد کارگاه‌ها از ۱۸ کارگاه به ۳۰ مورد افزایش یافته و ۴۴ رویداد نیز برگزار شده است بیان کرد: پارسال در مجموع حدود ۹ میلیارد تومان تسهیلات از طریق صندوق پژوهش و فناوری زاگرس به واحد‌ها پرداخت شده که از این میزان تسهیلات یک میلیارد و دویست میلیون تومان آن از طریق منابع معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری جذب شده است.
رئیس پارک علم و فناوری کرمانشاه افزود: در مجموع حدود چهارهزار متر مربع فضا در اختیار شرکت‌های تحت حمایت قرار گرفته و حدود یک میلیارد تومان هم یارانه خدمات استقرار به واحد‌ها پرداخت شده است.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2