تلاش برای رفع کامل مشکل آبرسانی در غیزانیه فیلم

تلاش برای رفع کامل مشکل آبرسانی در غیزانیه فیلم

به گزارش ،با وجود تلاش جهادگران برای آبرسانی به پنجاه روستای بخش غیزانیه همچنان برخی از روستا‌های این بخش با مشکل کم آبی مواجه هستند.

این در حالی است که کلنگ زنی طرح آبرسانی به یازده روستا‌ی باقی مانده در غیزانیه در قالب طرح محرومیت زدایی قرارگاه جهادی امام حسن مجتبی (ع) در این منطقه آغاز شده است.


فرماندار اهواز با بیان اینکه این طرح در قالب طرح محرومیت زدایی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) با همکاری شرکت آب و فاضلاب خوزستان، سازمان بسیج سازندگی سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان و نظارت و پیگیری فرمانداری اهواز و بخشداری غیزانیه در مدت سه ماه اجرا می‌شود، افزود: شعیمیط مندیل، مسلمیه، ام الدیای یک، حلوه جامع، عین المجبل، یربیعه، طویله سید جعفر، طویله کواکب، طویله یباره، طویله بزرگ و بتره (ساختمان) روستا‌هایی هستند که عملیات اجرایی این طرح آبرسانی امروز آغاز شد.

مسعود فلاحی با بیان اینکه ۴۵ کیلومتر خط انتقال و شبکه توزیع در این طرح اجرا می‌شود، ادامه داد: آبرسانی به این روستا‌ها به وسیله تانکر‌های آبرسانی انجام می‌شود که تلاش بر این است این طرح در کمترین زمان ممکن به بهره برداری برسد تا این روستاییان تحت پوشش شبکه آبرسانی قرارگیرند.

فرماندار اهواز در پایان گفت: آبرسانی به روستا‌های بخش غیزانیه مطالبه مهم مردم این منطقه است که پیش از این نشست‌هایی در این خصوص برگزار شد و با اجرای این طرح روستای فاقد آب در این بخش باقی نخواهد ماند.



همچنین سه مخزن تقویت فشار و تصفیه آب نیز در روستا‌های نزهه، صفیره و شیبان ساخته می‌شود.



کد ویدیو دانلود فیلم اصلی









برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2