قول افزایش پاداش ورزشکاران ناشنوا

قول افزایش پاداش ورزشکاران ناشنوا

به گزارش خبرنگار، سیدمحمد پولادگر معاون ورزش قهرمانی وزیر ورزش و جوانان در مراسم بدرقه کاروان ناشنوایان ایران به المپیک برزیل درباره موضوع مبلغ پاداش‌های ورزشکاران ناشنوا گفت: به علت وجود کمیته مستقل المپیک ناشنوایان موضوع پاداش این ورزشکاران از کمیته پارالمپیک جدا شده است، اما این قول را می‌دهیم که با رایزنی وزیر ورزش در دولت پاداش ورزشکاران ناشنوا را نیز افزایش دهیم.
وی افزود: فارغ از هر نتیجه ای که در المپیک کسب شود به کرامت و تلاش‌ها احترام می‌‌گذاریم و برای برگزاری اردوهای شبانه روزی که در یک سال گذشته صورت گرفته است، قدردانی می‌کنم.
معاون وزیر ورزش گفت: کسب عنوان های مختلف وررشکاران ناشنوا در مسابقات جهانی قابل تقدیر است و این توقع را داریم که این افتخارات در المپیک برزیل تکرار شود. امیدوارم که همه کاروان بتوانند، نمایندگان شایسته ای برای کشور باشند



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2