وزیر ارشاد : روایت دقیق از تاریخ انقلاب وظیفه همه نهادهاست

وزیر ارشاد : روایت دقیق از تاریخ انقلاب وظیفه همه نهادهاست

به گزارش خبرنگار دهکده خبر آقای محمد مهدی اسماعیلی در مراسم اختتامیه دومین جایزه کتاب تاریخ انقلاب اسلامی با بیان این مطلب افزود :در این سیل ویرانگر تحریف ، انتشار کتاب‌های خوب می‌تواند تاریخ انقلاب را به درستی روایت کند و مانع از تحریف تاریخ از سوی جریان‌های معارض شود.
وی افزود : متاسفانه ما امروز بعضی از بزرگان تاریخ را در جمع خود نداریم. از جمله مرحوم شایانفر و کرمانی و به ویژه حاج شیخ روح‌الله حسینیان که سهم بزرگی حفظ تاریخ انقلاب داشتند .
وزیر ارشاد گفت : در این بین زنده یاد حسینیان کتاب ارزشمندی در پنج جلد با موضوع تاریخ انقلاب اسلامی دارد که مجموعه ای نفیس و مهم است .
آقای اسماعیلی افزود : از کسانی که در برپایی جایزه زحمت کشیدند و این جایزه را به اینجا رساندند قدردانی می‌کنم. امروز موضوع فاصله گرفتن از تاریخ انقلاب اسلامی مطرح است و بحث دلارهای عجیب و غریبی است که درباره تحریف تاریخ انقلاب هزینه می‌کنند.
وزیر ارشاد با ذکر خاطره ای در خصوص امام خمینی (ره) افزود : از قول امام راحل نقل شده است که باید همیشه جنایت های رژیم پهلوی بازخوانی شود تا بعدها از رژیم طاغوت تصویر دیگری ساخته نشود .چیزی که امروز می بینیم و متوجه می شویم که رسانه های بیگانه چگونه در این زمینه کار می کند .
وی گفت : ما وظیفه داریم در این زمینه تلاش کنیم و ریشه های انقلاب اسلامی را واکاوی کنیم .
کتاب های تاریخ انقلاب اسلامی که امروز تقدیر و انتخاب شد بیشتر در حوزه تاریخ شفاهی و مستند نگاری بود .
نگارش برخی از این کتاب ها از ده سال گذشته آغاز شده بود .



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2