طنین الغوث الغوث لرستانی ها در شب قدر

طنین الغوث الغوث لرستانی ها در شب قدر

به گزارش ؛ شب قدر ؛شبی برتر از هزار ماه ،شب بخشش و رقم خوردن تقدیر ها،شب قدر یکی از شب‌های با فضیلت و از الطاف و موهبت‌های ویژه خداوند در ماه مبارک رمضان است.
شب های قدر اوج پر گشودن در فضای عبادت و بندگی و شکوفایی رحمت الهی بر بندگان است .شب قدر بافضیلت‌ترین شبِ سال و شب نزول قرآن، رحمت الهی و آمرزش گناهان است.

همزمان با شب نوزدهم ماه مبارک رمضان و اولین شب از لیالی پرفیض قدر، مراسم احیا در لرستان برگزار و ندای الغوث الغوث روزه داران در جای جای لرستان طنین انداز شد.

در اولین شب از شبهای قدر مومنان با راز و نیاز به درگاه احدیت دنبال این هستند تا آنچه را که خدای متعال از رحمت و لطف خود برای مومنان مقدر کرده بهره ها ببرند.

مردم متدین و خداجوی لرستان برای ورود به ساحت مقدّس لیلةالقدر آماده اند و در این لحظات به حرمت قرآنی که بر سر دارند دعایشان اجابت می شود.
مراسم شب قدر در هزار و ۵۰۰ مسجد در کنار مصلاهای نماز جمعه و حسینیه ها برگزار می شود.
در خرم آباد هم مراسم پرفیض لیالی قدر در حسینینه ثارالله سپاه ناحیه خرم آباد و مصلای الغدیر برگزار شد.



کد ویدیو دانلود فیلم اصلی








در دیگر نقاط استان نیز مراسم شب قدر با شکوهی خاص برگزار شد.



کد ویدیو دانلود فیلم اصلی











برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2