مراسم احیا شب بیست و یکم رمضان در دیار علویان

مراسم احیا شب بیست و یکم رمضان در دیار علویان

به گزارش دهکده خبری مرکز مازندران، مردم مومن و علوی استان مازندران در دومین شب از لیالی قدر با حضور در اماکن مذهبی، مصلاها، مساجد، تکایا و حسینیه ها به درگاه خدا توسل جستند تا تقدیر یکسال شان به خیر و نیکی رقم بخورد.

همزمان با شب بیست و یکم ماه رمضان، مصادف با دومین شب از لیالی قدر مردم دیار علویان با حضور در مساجد و تکایا به دعا و نیایش به درگاه خدا پرداختند.

مردم استان مازندران امشب را شب زنده داری کردند و با بر سر گرفتن قرآن و نوای شیرین جوشن کبیر و مناجات و دعا به درگاه الهی طلب عفو و بخشایش کردند و نیکوترین تقدیر را از درگاهش طلب کردند.

مردم استان مازندران همچنین در آئین‌های شب قدر امشب، در سوگ شهادت نخستین امام شیعیان حضرت علی (ع) به سوگواری پرداختند.

روزه داران و مؤمنان شب زنده دار در مناطق مختلف ۲۲ شهرستان مازندران، از خداوند منان شفای عاجل برای بیماران و ریشه کن شدن ویروس منحوس کرونا را طلب کردند.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2