شناسایی ۲۲ روستای در معرض خطر در فارس

شناسایی ۲۲ روستای در معرض خطر در فارس

به گزارش،خلیل عبداللهی گفت: سازمان مدیریت بحران در حوزه پیشگیری و مواقع بحران در خدمت مردم است و فارس به عنوان یک استان گسترده کمابیش دچار بحران می‌شود.
وی با بیان اینکه بیشترین زمان برای پیگیری بحران در سال گذشته در حوزه سیل بود افزود: در روز‌های اول سیل دی ماه حدود ۴۰۰ خانوار را به سرعت در چادر‌ها اسکان داده و در مدت ۱۰ روز اعتبارات لازم را مصوب کردیم.

بیشتر بخوانیم:

فروشگا‌های امین در فارس راه اندازی می‌شود


عبداللهی عنوان کرد: اعتبارات بلاعوض و هزینه‌های بلاعوض اجاره خانه برای مستقر شدگان در چادر‌ها و ۵۴۰ میلیارد تومان برای دستگاه‌های اجرایی، ۱۵۴ میلیارد تومان وام با بازپرداخت ۱۵ ساله و حدود یک هزار میلیارد تومان در بخش کشاورزی با سود چهار درصد ارائه شده است.

عبداللهی اعلام کرد: پارسال شاهد کاهش ۱۰۷ موردی آتش سوزی در استان بوده‌ایم.
وی تاکید کرد: ۲۲ روستای فارس در معرض خطر، شناسایی شده است و دو فرونشست در زمین‌های کشاورزی دو روستا گزارش شده است.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2