صدور سند تک برگ برای هزار و ۸۶۲ فقره اراضی ملی اصفهان

صدور سند تک برگ برای هزار و ۸۶۲ فقره اراضی ملی اصفهان

به گزارش رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان اصفهان، تبدیل اسناد دفترچه‌ای به اسناد تک برگ را مربوط به اراضی دولتی بخش‌های کوهپایه، هرند و جرقویه دانست و گفت: از این تعداد سند ۳۶۲ مورد مربوط به بخش کوهپایه و هرند و هزار و ۵۰۰ مورد مربوط به بخش جرقویه بوده است.
محمدرضا حق شناس، اجرای قانون جامع حدنگار موسوم به (کاداستر) را گامی مهم برای پیشگیری از وقوع پدیده زمین‌خواری بیان کرد و افزود: تبدیل اسناد مالکیت دفترچه‌ای به سند تک برگ از وقوع جرائم مرتبط با حوزه املاک جلوگیری کرده و سد راه سودجویان حوزه اراضی می‌شود.
وی با اشاره به تغییر نمایندگی ۴۰ هکتار اراضی داخل محدوده و ۴۰ هکتار داخل حریم در بخش جرقویه گفت: با امضا تفاهم نامه فی مابین وزارت راه و شهرسازی و جهاد کشاورزی درباره تحویل و تحول و تغییر نمایندگی اسناد مالکیت اراضی ملی داخل و خارج از حریم، تغییر و تحول اراضی ملی داخل محدوده و حریم از منابع طبیعی به راه و شهرسازی برای شهر‌های حسن آباد، محمدآباد و نصرآباد و نیک آباد صورتجلسه شد.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2