شناسایی مکانیسم‌های مقاوم به درمان CAR-T در لوسمی حاد لنفاوی

شناسایی مکانیسم‌های مقاوم به درمان CAR-T در لوسمی حاد لنفاوی

به گزارش بر اساس مطالعه ارائه شده در نشست سالانه انجمن تحقیقات سرطان آمریکا که از ۸ آوریل برگزار شد، برای بیماران مبتلا به لوسمی لنفوبلاستیک حاد با مقاومت به درمان با سلول T CD۱۹ CAR، مکانیسم‌های مقاومتی که می‌توان قبل از شروع درمان تشخیص داد شناسایی شده است.

مسيح و کاترین از موسسه ملی سرطان در مریلند، تفاوت‌های بین لوسمی‌های مقاوم و حساس را با استفاده از آسپیراسیون‌های پیش از درمان مغز استخوان بیمارانی که در یک کارآزمایی بالینی ثبت نام کرده بودند، بررسی کردند. نمونه‌ها بر اساس پاسخ بیمار دسته بندی شدند. عدم پاسخ به عنوان عدم دستیابی و باقیماندن بیماری در روز ۶۳ تعریف شد. هفت لوسمی مقاوم و هفت لوسمی حساس در این مطالعه وارد شدند.

محققان دریافتند که افراد بدون پاسخ دارای الگوی متیلاسیون DNA متمایزی هستند که با هیپرمتیلاسیون اهداف PRC۲ در سلول‌های بنیادی جنینی و سرطانی مشخص می‌شود. افزایش دسترسی به کروماتین در مناطق مرتبط با تکثیر سلول‌های بنیادی و چرخه سلولی با استفاده از تجزیه و تحلیل مجموعه ژنی داده‌های ATAC-seq بررسی شد. شباهت بیشتری بین الگو‌های دسترسی افراد غیرپاسخ دهنده به پیش ساز‌های خونساز، از جمله سلول‌های بنیادی خونساز و پیش ساز‌های میلوئیدی رایج مشاهده شد. افزایش فراوانی زیرجمعیت‌های سلولی که فنوتیپ چند دودمانی را بیان می‌کنند، این یافته‌ها را پشتیبانی می‌کند. علاوه بر این، نسبت به پاسخ دهندگان، کاهش بیان و عرضه آنتی ژن و مسیر‌های پردازش آن در تمام سلول‌های لوسمیک مشاهده شد.

مسیح در بیانیه‌ای گفت: "گام‌های بعدی ما این است که این پدیده بالینی را در مدل موشی، با استفاده از زیرجمعیت‌های مختلف سلول‌های سرطانی خون خلاصه کنیم، و سپس بررسی کنیم که آیا می‌توانیم با درمان‌های ترکیبی یا جایگزین بر این مقاومت اولیه غلبه کنیم یا خیر. "


برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2