تصمیم دولت بایدن برای مقابله با پهپاد‌های بیگانه در آمریکا

تصمیم دولت بایدن برای مقابله با پهپاد‌های بیگانه در آمریکا

به گزارش خبرگزاری صداوسیم ا ؛ رویترز گزارش داد، با افزایش خطر فعالیت پهپاد‌ها در آمریکا، کاخ سفید به دنبال تصویب لایحه‌ای برای مقابله با پهپاد‌های بیگانه است و دولت جو بایدن به زودی با ارائه لایحه‌ای به کنگره خواستار آزادی عمل بیشتری برای مقابله با تهدیدات پهپادی خواهد شد.

کاخ سفید در بیانیه‌ای اعلام کرد گسترش استفاده از پهپاد‌ها و افزایش شمار پرنده‌های بدون سرنشین خطراتی را برای امنیت عمومی و حریم خصوصی ایجاد کرده است. با توجه به وجود خطر عوامل مخرب در استفاده از این پهپاد‌ها به منظور ارتکاب جرم و جنایت و نیز اقدامات جاسوسی به قوانین مناسبی در این عرصه نیازمندیم.

اداره هوانوردی فدرال آمریکا به طور میانگین روزانه یکصد گزارش درباره مشاهده پهپاد‌ها مزاحم در آسمان دریافت می‌کند.

طی روز‌های اخیر ساختمان کنگره به دلیل مشاهده یک پهپاد بیگانه در آسمان تخلیه شد. پس از حملات تروریستی یازده سپتامبر سرویس‌های امنیتی آمریکا تدابیر امنیتی شدیدتری برای مقابله با اقدامات تروریستی اعمال کرده اند.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2