افزایش خدمات‌رسانی مترو هم‌زمان با برگزاری مراسم روز جهانی قدس

افزایش خدمات‌رسانی مترو هم‌زمان با برگزاری مراسم روز جهانی قدس

به گزارش ­ احسان حامدمقدم ، مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه گفت: برای سهولت در تردد شهروندان و راهپیمایان، فاصله حرکت قطار‌ها در خط ۴ متروی تهران از ابتدا تا پایان مراسم روز جهانی قدس در روز جمعه، ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ کاهش می‌یابد.
حامدمقدم با اشاره برگزاری راهپیمایی بزرگ روز جهانی قدس، افزود: میزان سرویس‌دهی در خط ۴ متروی تهران که در مسیر راهپیمایی قرار دارد، افزایش خواهد یافت.
وی تصریح کرد: فاصله حرکت قطار‌ها در این خط از ابتدا تا پایان مراسم از ۷ دقیقه به ۴ دقیقه کاهش می‌یابد.
حامدمقدم خاطرنشان کرد: تمامی ایستگاه‌های خط ۴ متروی تهران به‌ویژه ایستگاه‌های میدان انقلاب اسلامی، تئاتر شهر، شادمان، توحید، دکتر حبیب اله و استاد معین که در مسیر راه‌پیمایی قرار دارند، آماده ارائه خدمات مناسب به شهروندان خواهند بود.
مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه درپایان گفت: این شرکت آمادگی دارد تا در صورت نیاز برای سرویس‌دهی مناسب‌تر به شهروندان و مسافران، قطار‌های فوق‌العاده را در تمام خطوط اعزام کند.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2