یک روز بدون فوتی کرونا در خوزستان

یک روز بدون فوتی کرونا در خوزستان

به گزارش ، رئیس مرکز بهدشات خوزستان گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۲ هزار و ۶۹۲ نفر به مراکز درمانی استان مراجعه و ۶۴ بیمار جدید کرونایی شناسایی که نسبت به روز قبل ۴۰ درصد کاهش نشان می‌دهد.

دکتر سید محمد علوی افزود: همچنین در این مدت پنج بیماری بستری که نسبت به روز قبل ۵۰ درصد کاهش نشان می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه استان در ۲۴ ساعت گذشته یک روز بدون فوتی را پشت سر گذاشت، ادامه داد: تاکنون ۳۸ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های استان بستری هستند.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان گفت: و میزان بهبود یافتگان در استان ۵۹۰ هزار و ۲۱ نفر که معادل ۹۷.۵ درصد است.

دکتر علوی از ترزیق هفت میلیون و ۲۱۵ هزار دز واکسن کرونا در استان خبر داد و افزود: میزان واکسیناسیون سنین ۱۲ سال به بالا در نوبت اول ۸۵.۴، نوبت دوم ۷۳ و نوبت سوم ۳۳ درصد است.

وی با اشاره به اینکه افراد بالای ۸۰ ساله و بیماران دارای زمینه‌ای می‌توانند برای دز چهارم واکسن خود اقدام کنند، ادامه داد: کادر‌های درمانی که چهار ماه از ترزیق دز سوم آن‌ها گذشته است می‌توانند دز چهارم را دریافت کنند.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2