تداوم روز‌های بدون فوتی، بستری ۱۶ بیمار جدید کرونایی

تداوم روز‌های بدون فوتی، بستری ۱۶ بیمار جدید کرونایی

به گزارش ؛ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: با عدم ثبت مورد فوتی ناشی از بیماری کرونا در استان اردبیل طی شبانه‌روز اخیر، روز‌های بدون فوتی کرونا در استان تداوم دارد.

علی محمدیان پیش‌ازظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به آمار کرونا در استان اردبیل اظهار کرد: طی شبانه‌روز گذشته، ۱۶ مبتلای جدید کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل بستری شدند و طی این مدت خوشبختانه مورد فوتی ناشی از این بیماری ثبت نشده است.

وی افزود: بر این اساس بیماران بستری در مراکز درمانی به ۴۸ نفر رسید و در ۲۴ ساعت گذشته، ۱۲ بیمار نیز با وضعیت وخیم در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل تصریح کرد: خوشبختانه ۱۲ بیمار نیز در ۲۴ ساعت گذشته با بهبودی نسبی از مراکز درمانی استان ترخیص شدند.

محمدیان ادامه داد: هم‌اکنون شهرستان‌های اردبیل، خلخال، مشگین‌شهر، سرعین، نیر، اصلاندوز، بیله‌سوار، گرمی، کوثر و نمین در وضعیت زرد قرار داشته و شهرستان پارس‌آباد در وضعیت آبی قرار دارد.

وی با بیان این‌که ۲ میلیون و۲۱۳هزار و ۴۵۹ دُز واکسن کرونا در استان اردبیل تزریق شده است، بیان کرد: از این تعداد، ۹۶۵ هزار و ۹۲۶ دُز مربوط به مرحله اول، ۸۵۲ هزار و ۳۵۲ دُز مربوط به مرحله دوم و ۳۹۵ هزار و ۱۸۱ دُز مربوط به مرحله سوم واکسیناسیون است.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2