پیروزی فلسطین و قدس نزدیک است

پیروزی فلسطین و قدس نزدیک است

به گزارش دهکده خبر به نقل از میزان _ علی القاصی با اشاره به پیام حضور مردم در راهپیمایی یوم الله روز قدس، گفت: ابتدا باید درود بفرستیم بر روح ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) که بنیانگذار و سازماندهی کننده این روز الهی و روز مهم در تاریخ اسلام بودند.
وی تاکید کرد: حضور امروز مردم در صحنه راهپیمایی روز قدس بیانگر این است که مردم دینی و مردم انقلابی و مسلمان ایران اسلامی همگام با همه مسلمانان در سراسر جهان در مقابل ظلم و ستم رژیم غاصب و قدرت‌های استکباری به پا خاستند و اعلام کردند که این رژیم غاصب و ستمگر باید از خانه و کاشانه مردم فلسطین رانده شود.
رئیس کل دادگستری استان تهران تصریح کرد: امروز همه مردم و همه مسلمانان به وظیفه دینی خود عمل کردند چراکه خدای متعال در آیه ۷۵ قرآن کریم - سوره نسا- می‌فرماید: «وما لکم لا تقاتلون فی سبیل اللَّه و الْمستضعفین» - در هر جایی از کره خاکی اگر مستضعفی وجود داشت، شما وظیفه دارید که به پا خیزید و از آن فرد مستضعف دفاع کنید- بنابراین امروز بر اساس این بیان ما شاهد جهاد مردم در خیابان‌ها و سراسر جهان اسلام هستیم.
وی تاکید کرد: بنابراین اگر مسلمانان با اتحاد بیشتر و با همدلی بیشتر در این وظیفه دینی و در این حکم و جهاد فی سبیل الله گام بردارند، شکی نداریم که ریشه ظلم و ستم از سرزمین مسلمانان فلسطین کنده خواهد. شک نداریم که پیروزی فلسطین و قدس نزدیک است و سرزمین غصب شده به دست خودشان سپرده خواهد شد.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2