سمیعی (شاعر): دفاع از مردم فلسطین، یک آرمان انسانی است

سمیعی (شاعر): دفاع از مردم فلسطین، یک آرمان انسانی است

این شاعر در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار دهکده خبر گفت: در شعر شاعران، دفاع و حمایت از مردم فلسطین به یک آرمان انسانی تبدیل شده است.
وی افزود: کشورها و قدرت‌های زیادی در منطقه و جهان دست‌اندرکار ظلم به مردم فلسطین هستند و این ظلم آشکار را لاپوشانی می‌کنند.
آقای سمیعی گفت: شعر مقاومت حتماً جهت، مبارزه و پویایی دارد و شعری است که می‌گوید مبارزه کن و روی پای خودت باش و به دیگری امیدی نداشته باش. شعر مقاومت در عین حال شعر سوزناکی است. چون درباره مردمی است که سرزمین‌شان اشغال شده است و هر روز جنایت‌های مختلفی در آنجا رخ می‌دهد.
آقای سمیعی که در دانشگاه، فلسفه و ادبیات خوانده است، با نشریات کاغذی و مجازی گوناگونی به‌عنوان خبرنگار و نویسنده و دبیر همکاری داشته است.
اجرای برنامه‌های تلویزیونی «زاویه» و «فیروزه»، کارشناسی و همکاری در بنیاد ادبیات داستانی ایرانیان و مجمع ناشران انقلاب اسلامی و تدریس در زمینه هنر و فلسفه از سوابق اوست.
کتاب‌های «رمان به مثابه فرم سیاسی/ تطورات فرم سیاسی رمان در ایران با تأکید بر ادبیات بعد از انقلاب» و «صدای بهتر زخم» و «سرزمین دیر» از مهمترین آثار وی است.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2