ارزیابی عملکرد عوامل اجرایی فینال جام حذفی در استان

ارزیابی عملکرد عوامل اجرایی فینال جام حذفی در استان

به گزارش ؛استاندار مرکزی پیرامون برخی حواشی برگزاری بازی دو تیم آلومینیوم اراک و نساجی مازندران در فینال جام حذفی کشور و نارضایتی هواداران فوتبال در استان، ضمن تقدیر مجدد از حضور پرشور آنها در ورزشگاه آزادی و دلجویی بابت نابسامانی‌های موجود در اعزام برخی هواداران به تهران، دفتر مدیریت عملکرد و بازرسی استانداری را موظف نمود عملکرد عوامل و دستگاه‌های اجرایی استانی ذی‌ربط و میزان ایفای تعهدات آنان در برگزاری این بازی را مورد ارزیابی قرار دهند.
دکتر مخلص الائمه که از نزدیک شاهد رقابت تیم‌های آلومینیوم اراک و نساجی مازندران بود، گفت: بازیکنان تیم فوتبال آلومینیوم با نهایت شایستگی در این بازی ظاهر شدند تا جایی که بر اساس آمار، امید گل زنی تیم ما 0.84 و تیم حریف 0.14 بود اما متاسفانه فوتبال روی خوشش را در این روز به ما نشان نداد و سهم آلومینیوم اراک در این دیدار برد نبود.
او افزود: هرچند از برگزار کنندگان این مسابقه انتظار می رفت با مدیریت بهتر در تهران، آرامش روحی و روانی کادر فنی و بازیکنان تیم آلومینیوم اراک را بر هم نزنند، اما نماینده فوتبال استان مرکزی، با تمام نامهربانی‌ها، توان، قدرت و شایستگی خود را به معرض دید علاقمندان به فوتبال در سراسر کشور گذاشت.
استاندار مرکزی گفت: بنده به سهم خود با قدردانی از این تلاش ستودنی، دست تک تک هواداران حاضر در ورزشگاه را که از بهترین‌های کشور هستند و در مجموع اخلاق را به نمایش گذاشتند، به گرمی می‌فشارم و از همه کسانی که با دعوت باشگاه برای حضور در این مسابقه ثبت نام کردند و با وجود اعزام حدود ۱۸۰ دستگاه اتوبوس، حتی کسانی که بدون ثبت نام به محل اعزام مراجعه کردند و احیاناً موفق به انتقال به تهران و تماشای این دیدار نشدند یا از کیفیت کار به هر دلیل راضی نبودند، متواضعانه و صمیمانه دلجویی می‌کنم.
استاندار مرکزی گفت: پس از تعیین شهر میزبان، وظایف دستگاه‌های مختلف مشخص و تقسیم کار لازم صورت گرفت، اما سازماندهی هواداران به عنوان یکی از ارکان اصلی کار، آن‌طور که انتظار می رفت، انجام نشد به همین دلیل برخی ناهماهنگی‌ها موجب آزردگی هواداران گردید.
دکتر مخلص الائمه با اشاره به اینکه در طول ۲ سال فعالیت لیگ برتری فوتبال استان به دلیل شرایط کرونایی، ورزشگاه‌ها خالی از تماشاگر بوده و باشگاه‌های نوپایی، همچون آلومینیوم، ساز و کار لازم برای سازماندهی کانون هواداران خود را نداشته‌اند گفت: انتظار می‌رود، این باشگاه فرهنگی ورزشی، علاوه بر تقویت زیرساخت‌های حرفه‌ای، با الگوگیری از باشگاه‌های موفق و مردمی کشور، شرایط مناسبی را برای حضور تماشاگران در رقابت‌های آتی خود مهیا نماید.
استاندار مرکزی با تأکید بر لزوم هماهنگی بین بخشی در ارکان مختلف اجرایی و ورزشی استان، افزود: با وجود برخی کاستی ها در پیکره ورزش و تشکیلات فوتبال استان، مجموعه دستگاه‌های مرتبط به این رخداد ورزشی، که وظایفی به آنها محول شده بود، باید پاسخگوی عملکرد خود باشند، به همین دلیل، دفتر مدیریت عملکرد و بازرسی استانداری مکلف است، عملکرد دستگاه های استانی ذی‌ربط را ارزیابی و علل و عوامل شکل‌گیری نارضایتی برخی هواداران را مشخص نماید.
استاندار در پایان اظهار امیدواری کرد، تیم فوتبال آلومینیوم اراک با تمرکز بر دیدارهای باقیمانده لیگ برتر، بتواند این شکست ناعادلانه را فراموش و با نتایج مناسب در لیگ برتر، هواداران این ورزش پرمخاطب و پُرهیجان را خوشحال کند.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2