تاکید استاندار قم بر حضور طلاب در ارتقای سطح دینی و باور نسل جوان

تاکید استاندار قم بر حضور طلاب در ارتقای سطح دینی و باور نسل جوان

به گزارش خ آقای شاهچراغی در همایش ائمه جماعت که در مجتمع فرهنگی نور برگزار شد به ظرفیت روحانیت برای رفع مشکلات فرهنگی و آموزشی اشاره کرد و گفت: در قالب طرح امین که در شهر قم در حال اجراست بنا داریم تا با استفاده از طلاب و روحانیت بنیه دینی و اعتقادی دانش آموزان را ارتقا دهیم.

وی با اشاره به تصویب ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار از محل سفر ریاست جمهوری به استان قم گفت: تاکنون ۷۰۰ میلیارد تومان از این محل به استان اختصاص یافته است

وی افزود: افزایش تحرک و پویایی و سرعت در نظام اداری از اهداف مهمی است که در نظام تصمیم گیری استان در حال پیگیری است و با ارتقا نظام اداری امیدوار به سرعت در اجرای طرح‌های عمرانی در استان هستیم.

شعبان زاده مدیر کل تبلیغات اسلامی استان قم نیز گفت: در یک هفته آینده طلاب و ائمه جماعات در ۵۰۰ مدرسه روستایی و شهری با هدف تکریم و گرامیداشت مقام معلم در مدارس و آموزشگاه‌ها حاضر خواهند شد.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2