پرداخت سالانه ­۵۰۰ هزار وام ۱۰ میلیونی به بازنشستگان

پرداخت سالانه ­۵۰۰ هزار وام ۱۰ میلیونی به بازنشستگان

به گزارش ؛ اسماعیل للهگانی ، افزود: هر سال برای بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی سهمیه قرض‌الحسنه در نظر می‌گیریم که این سهمیه به کانون‌های بازنشستگان ابلاغ می‌شود.
وی ادامه داد : ما در کشور چهار میلیون بازنشسته داریم که هر سال براساس منابع بانک، می‌توانیم به 500 هزار نفر وام 10 میلیون تومانی به صورت غیر حضوری و بدون اخذ ضامن و تنها از طریق کسر از حقوق بازنشستگی آنها پرداخت کنیم.
مدیرعامل بانک رفاه کارگران افزود:‌اگر کسی خارج از سهمیه وام می‌خواهد، باید حسابش کار کند و تا سقف حقوق بازنشستگی می‌تواند بدون نیاز به ضامن وام دریافت کند. البته معرفی سازمان تأمین اجتماعی به عنوان پرداخت‌کننده مستمری بازنشستگی کافی است.
وی در مورد اعلام اسامی ابربدهکاران گفت: در بانک رفاه کارگران تعداد اندکی در حد چهار تا پنج شرکت بودند که دو شرکت بعد از اعلام اسامی مراجعه کردند که پرونده آنها تعیین تکلیف شود.
للهگانی در مورد بدهی دولت و تأمین اجتماعی به بانک رفاه کارگران افزود: ما هم از سازمان تأمین اجتماعی و هم از دولت طلب داریم که قرار است بدهی تأمین اجتماعی از محل تهاتر سهام پرداخت شود در حال حاضر جلسه سران قوا بحث بدهی دولت به بانک‌ها را باید تعیین تکلیف کند.
وی تأکید کرد: سهامدار عمده بانک رفاه کارگران سازمان تأمین اجتماعی است و کمتر از یک درصد سهام ترجیحی آن متعلق به اشخاص دیگر است که در فرابورس حضور داریم. بحث شناوری سهام بانک رفاه مطرح نیست 99 درصد سهام ما متعلق به تأمین اجتماعی و کمتر از یک درصد مربوط به سایر اشخاص حقوقی است. ما براساس قانون در حال تعیین تکلیف و مذاکره هستیم تا بتوانیم سهام بیشتری ارائه کنیم.
مدیرعامل بانک رفاه کارگران اظهار داشت: سال گذشته حدود 100 هزار میلیارد تومان وام پرداخت کردیم.


برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2