جلوگیری از کم فروشی با صحت سنجی عملکرد ترازو‌ها

جلوگیری از کم فروشی با صحت سنجی عملکرد ترازو‌ها

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان ، علی رشیدوند انجام آزمون صحت عملکرد ترازو‌های واحد‌های صنفی را اجباری اعلام کرد و گفت: این آزمون به منظور بررسی عملکرد ترازو‌های مورد استفاده در داد و ستد عمومی و جلوگیری از کم فروشی براساس قوانین سازمان ملی استاندارد ایران اجرایی می‌شود.

وی با اشاره به ارزیابی و آزمون عملکرد وسایل توزین و سنجش در فواصل زمانی منظم از سوی کارشناسان استاندارد و آزمایشگاه‌های همکار، افزود: در صورتیکه عملکرد این وسیله تایید شود، برچسب تائیدیه صحت عملکرد و قابل مشاهد برای مصرف کننده، بر روی آن چسبانده خواهد شد.

به گفته رشیدوند؛ ترازو‌های اصناف فعال در دزفول از جمله؛ طلافروشی ها، عطاری ها، میدان میوه و تره بار و ۲ مجموعه تجاری-تفریحی بزرگ شهرستان مورد آزمون صحت عملکرد قرار گرفته اند.

رئیس اداره استاندارد شمال خوزستان همکاری اتاق اصناف شهرستان و روسای اتحادیه‌های سایر اصناف با اداره استاندارد در انجام آزمون و جلوگیری از ضایع شدن حق مردم را ضروری دانست و ادامه داد: با اصنافی که از بازرسی نمایندگان استاندارد جلوگیری کنند، مطابق قانون برخورد می‌شود.


بیشتر بخوانید: اجرای آزمون صحت عملکرد نازل‌های سوخت و ترازو‌ها


رشیدوند در پایان از شهروندان خواست هنگام خرید از واحد‌های صنفی به ترازوی آن دقت کرده و از واحد‌هایی که ترازوی آن‌ها برچسب صحت عملکرد ندارند، به منظور جلوگیری از ضایع شدن حقوق خود، خرید نکنند.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2