محاصره و اشغالگری مانع ملت فلسطین نخواهند شد

محاصره و اشغالگری مانع ملت فلسطین نخواهند شد

به گزارش ، محمود الزهار امروز دوشنبه در خطبه عید سعید فطر در میدان "ارض السرایا" در مرکز شهر غزه با حضور جمعی از ملت فلسطین از جناح‌های مختلف، نیرو‌های ملی، شخصیت ها، شهرداران و شخصیت‌های حقوقی گفت: محاصره و اشغالگری مانع بازگشت ملت فلسطین از مسیر مبارزه برای آزادی فلسطین نخواهند شد و شمشیر قدس از دست ملت فلسطین نخواهد افتاد.
به گزارش خبرگزاری صفا، الزهار گفت: ماه مبارک رمضان به پایان رسیده است و قهرمانی‌های ملت فلسطینی ما به پایان نرسیده است.
وی افزود: این ماه مبارک به پایان رسید و عید فرا رسید و عشق به قدس شریف پایان نیافته است، قدس به عنوان مشعل جهاد برای روشنایی راه رهایی باقی خواهد ماند.
الزهار با بیان اینکه ملت فلسطین پس از ماه رمضان همچنان حماسه‌های نبرد شمشیر قدس را یادآور می‌شوند، افزود: ماه رمضان به پایان رسید و ما در غزه قهرمان نماز می‌خوانیم.
این عضو ارشد حماس خاطر نشان کرد: امروز در میدان السرایا هستیم، یکی از مکان‌هایی است که توسط اشغالگران انگلیسی ساخته شد، سپس اشغالگران رفتند و مردم ما باقی ماندند، دوران مقاومت و جهاد برای آزادی فلسطین به پایان نرسیده است بلکه در حال تقویت و گسترش است.
وی ادامه داد: ماه رمضان تمام شد و لذت سجود نه تنها اینجا بلکه در مسجد مبارک الاقصی ما را رها نکرده است همانطوری که عشق و علاقه ما به مسجد الاقصی همچنان با ماست.
الزهار توضیح داد، خداوند متعال به فضل و کرم خود دنیایی را فراهم کرد که (دشمنان اسلام درحال نابودی یکدیگر هستند) تا آن‌ها را از هتک حرمت قدس‌مان دور کند.
وی همچنین گفت: آن‌ها همدیگر را می‌کشند و ما نظاره گر هستیم که چگونه یکدیگر را به دور از مسلمانان نابود می‌کنند.
وی تاکید کرد که شمشیر قدس این شمشیر پاکی، صافی، صفاء و بقا بر سرزمین فلسطین، شمشیری که در انتظار وعده آخرت، عدالت و صداقتی است که ساعت آن نزدیک شده هرگز از دست ملت فلسطین نیافتاد.
الزهار افزود: عید در حالی فرا می‌رسد که مردم ما از (سختی های) محاصره ناله سر می‌دهند وملت ما در کرانه باختری از شهرک‌سازی رنج می‌برند، اما ما تاکید می‌کنیم که نه محاصره و نه اشغال، مردم ما را از ادامه راه رهایی و بازگشت باز نمی‌دارد.
عضو ارشد دفتر سیاسی حماس در پایان ضمن دعوت از امت عربی و اسلامی بر اتحاد و وحدت کلمه گفت: همه شما آماج حملات مسیحیت و یهودیان هستید، بنابراین متحد شوید و وحدت کلمه داشته باشید.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2