تامین اتوبوس برای بازگشت مسافران تعطیلات عید فطر در مشهد

تامین اتوبوس برای بازگشت مسافران تعطیلات عید فطر در مشهد

به گزارش معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ ای خراسان رضوی گفت: تامین ناوگان اتوبوس برای بازگشت زائران و مسافرانی که در تعطیلات عید فطر به مشهد سفر می‌کنند، انجام شده و در راستای خدمات‌ دهی بهتر برای بازگشت مسافران‌، حضور همکاران حوزه حمل و نقل در محل پایانه‌ های مسافربری استان بویژه پایانه امام رضا (ع) از تاریخ ۱۳ تا ۱۶ اردیبهشت طبق ابلاغ مربوطه، ضروری است.
رضا صحراگرد افزود: علاوه بر برگزاری جلسه هماهنگی با اداره کل راه‌ آهن خراسان، فرودگاه شهید هاشمی‌ نژاد، انجمن صنفی شرکت‌ های مسافربری مشهد و انجمن صنفی دفاتر مسافرت هوایی و گردشگری، هماهنگی های لازم با استان‌ هایی که در ایام تعطیلات بیشترین مسافر را به مشهد دارند، انجام شده است.
صحراگرد گفت: استان‌ های تهران، اصفهان، فارس، کرمان، یزد، سیستان و بلوچستان، قم، گلستان مازندران و خراسان جنوبی بیشترین مسافر را به مشهد خواهند داشت لذا با آنها مکاتبه شده است تا جهت تقویت سرویس‌ های ثابت به مشهد و اعزام ناوگان فوق‌ العاده جهت جابجایی زائران اقدام کنند.
وی ادامه داد: بدین منظور با شرکت حمل و نقل جوان سیر ایثار و بخش ناوگان حمل و نقل برون شهری شهرداری مشهد برای اعزام ناوگان فوق العاده جهت بازگشت زائران از مشهد به شهرهای مقصد هماهنگی‌ های لازم صورت گرفته است.
شمار ناوگان مسافربری برون شهری خراسان رضوی شامل اتوبوس، مینی‌بوس و سواری کرایه پنج هزار و ۲۹۰ دستگاه است.


برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2