«شام آخر»در تماشاخانه ایرانشهر

«شام آخر»در تماشاخانه ایرانشهر

به گزارش به نقل از روابط عمومی گروه، مسعود دلخواه، کارگردان، بازیگر و مدرس تئاتر است که طی سال‌های گذشته نمایش‌های فاخری همچون «مفیستو» در سالن بزرگ تالار مولوی، «شاه‌لیر» در سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر و چندین نمایش ارزشمند دیگر را به روی صحنه برده است.
دلخواه در نمایش شام آخر، در کنار گروه بزرگی از بازیگران و خوانندگان نسل جوان، از حضور چند بازیگر مطرح و باتجربه همچون؛ کاظم بلوچی، رحیم نوروزی و شهین نجف‌زاده نیز بهره می‌برد.
دلخواه درباره این نمایش که از اواخر اردیبهشت‌ماه در سالن استاد ناظرزاده کرمانی تماشاخانه ایرانشهر به روی صحنه می‌رود گفت: نمایشنامه «شام آخر» را بر اساس بخش‌هایی از رمان «مرشد و مارگاریتا» نوشته میخاییل بولگاکف و همینطور چندین منبع دیگر نوشته شده است. نمایش «شام آخر» همان گونه که از نامش بر می‌آید، درباره لحظات آخر زندگی حضرت عیسی مسیح(ع) به روایت مریم مقدس و حواریون او و همچنین محاکمه آن حضرت توسط پیلاطوس، حاکم یهودی است.
نمایش شام آخر با رویکردی مدرن و با شیوه اجرایی نیمه موزیکال، توسط بیش از سی بازیگر و خواننده و نوازنده و به کارگردانی مسعود دلخواه از ۲۵اردیبهشت تا پایان خرداد ۱۴۰۱ در تماشاخانه ایرانشهر، سالن ناظر زاده اجرا می‌شود. پیش از این حضور «فاطمه زعفرانی، طراح صحنه و لباس»، «عرفان شیرنگی، مدیر تولید»، «آرمان پارسیان، آهنگساز و رهبر گروه نوازندگان»، "محمد مهدی سامی منش، طراح نور" و «امیر پارسائیان مهر، مدیر امور رسانه و روابط عمومی» در این نمایش قطعی شده بود.
پیش فروش این نمایش که روزهای پایانی تمرینات خود را سپری می‌کند، از روز دوشنبه، نوزدهم اردیبهشت‌ در سایت تیوال آغاز می‌شود.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2