پذیرش دانشجوی پسا دکترا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

پذیرش دانشجوی پسا دکترا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

به گزارش ، دکتر خلیل آبنوس در گفتگو با وب دا اظهار کرد: این فراخوان با حمایت مالی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه با پذیرش جمعا ۲۵ دانشجو در فیلد‌های تحقیقاتی گوناگون برگزار می‌شود و علاقمندان واجد شرایط تا ۳۱ اردیبهشت ماه مهلت دارند نسبت به نام نویسی اقدام نمایند.

وی خاطر نشان کرد: دوره پسا دکتری دوره‌ای موقت و معین (حداقل یک سال و حداکثر سه سال) که برای انجام فعالیت‌های پژوهشی به منظور ارتقای مهارت‌های تخصصی و ضرورت تحقیقات مستقل برای گذراندن این دوره و در حوزه مرتبط با تخصص وی ایجاد می‌شود.

مدیر توسعه و ارزیابی تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: داشتن مدرک دکتری تخصصی (Ph.D) مورد قبول وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری که بیش از یک سال از تاریخ اتمام تعهدات قانونی و یا سه سال از تاریخ اخذ مدرک Ph.D نگذشته باشد، داشتن حداقل سه مقاله اصیل علمی پژوهشی دارای DOI و نمایه شده ISI بعد از تاریخ شروع به تحصیل به عنوان دانشجوی Ph.D و به عنوان نویسنده اول یا مسئول، برخورداری از صلاحیت‌های عمومی و عدم منع قانونی برای فعالیت به عنوان دانشجو و انتخاب یکی از اساتید واجد شرایط جدول اعلام نیاز از جمله شرایط پذیرش داوطلبان به شمار می‌رود.

علاقمندان به شرکت در دوره مذکور می‌توانند در صورت داشتن شرایط احراز، مستندات و مدارک لازم را تا ۳۱ اردیبهشت به همراه نام استاد مربوطه به آدرس ایمیل Ramresearch @ mums.ac.ir ارسال نمایند.


برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2