تقاضای افزایش ۵۰ درصدی قیمت شیرینی

تقاضای افزایش ۵۰ درصدی قیمت شیرینی

به گزارش ،رییس اتحادیه شیرینی‌فروشان اهواز گفت : با توجه به اینکه بیمه نیروی کار ۵۷ درصد و اقلام و مواد مصرفی پخت شیرینی مثل آرد و روغن نیز افزایش قیمت پیدا کرده است، اتحادیه تقاضای افزایش ۵۰ درصدی قیمت شیرینی را دارد.

سیامک جعفری با بیان اینکه احتمالاً در همین روز‌ها کمیسیونی برای قیمت گذاری‌ها تشکیل شود و ما درخواست افزایش قیمت شیرینی را مطرح خواهیم کرد، افزود: در گذشته هر کیسه ۵۰ کیلویی آرد قنادی را به قیمت ۲۰۰ هزار تومان از سامانه خریداری می‌کردیم، اما در حال حاضر قیمت آن به ۸۰۰ هزار تومان رسیده است.

رئیس اتحادیه شیرینی‌فروشان اهواز با اشاره به اینکه با کمبود روغن و به خصوص روغن قنادی مواجه هستیم، تصریح کرد: در گذشته هر ۱۰ کیلوگرم روغن قنادی ۲۳۰ هزار تومان قیمت داشت، اما در حال حاضر با قیمت ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار تومان خرید و فروش می‌شود و با کمبود فراوان روغن قنادی مواجه هستیم که با وجود قیمت بالای آن قابل دسترسی نیست و حتی در بازار آزاد به سختی یافت می‌شود.


بیشتر بخوانید: پیگیری برطرف شدن کمبود روغن در خوزستان فیلم


جعفری با بیان اینکه شکری که دولت تامین می‌کند به قیمت آزاد است، افزود: اداره جهاد کشاورزی تنها شکر موردنیاز اتحادیه یعنی هر کیسه ۵۰ کیلویی را به قیمت آزاد (۷۱۸ هزار تومان) تامین می‌کند که در این دو سه ماه مرتب تامین شده است و به اندازه کافی وجود دارد، اما اتحادیه ما روغن یا اقلام دیگر را از دولت دریافت نمی‌کند و از بازار آزاد است.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2