انتقال صنوف آلاینده به خارج از شهر نیازمند تکمیل زیر ساخت‌ها

انتقال صنوف آلاینده به خارج از شهر نیازمند تکمیل زیر ساخت‌ها

به گزارش ، حجت الاسلام وحدانی نیا در جلسه اقدامات انتقال صنوف آلاینده به خارج از شهرافزود: دستگاه‌های اجرایی باید مشوق‌هایی از جمله صدور پروانه ساختمانی، مجری ذیصلاح، خدمات رسانی برای این افراد درنظر بگیرند تا باعث دلگرمی آنان شوند.

وی گفت: در اسرع وقت کارگروهی ویژه در فرمانداری بیرجند تشکیل شود و با نگاه بیشتر و بهتر به این قضیه پرداخته شود.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان جنوبی با اشاره به گلایه مردم درخصوص مجری ذیصلاح گفت:استفاده از مجری برای این طرح الزام قانونی است و برای ظرفیت‌های ۵۰۰متر با یک مجری ذیصلاح کار به صورت تجمیعی دنبال شود.

مدیر عامل شرکت تعاونی ساماندهی صنوف آلاینده نیز در این جلسه گفت: مشکل اصلی در راه‌اندازی شهرک صنوف آلاینده بیرجند، عدم همکاری دستگاه‌های مختلف اداری با این انتقال است.

دلیر گفت: دستگاه‌های دولتی باید همکاری لازم را انجام دهند و همچنین یک کمیته پالایش راه اندازی شود تا مشخص شود چه کسی نیاز به زمین دارد.

وی افزود: اتصال این واحد‌های صنفی به شبکه برق فشار ضعیف است که به ۳۸ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

مدیر عامل شرکت تعاونی ساماندهی صنوف آلاینده گفت: از یک هزار و ۳۳۵ واحد صنفی طرح انتقال به خارج از شهر، شهرداری تاکنون توانسته برای ۸۸۵ واحد پروانه ساخت صادرکند و بقیه در انتظار صدور پروانه هستند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروق برق خراسان‌جنوبی نیز گفت: مشکلی برای برق‌رسانی به سایت صنوف آلاینده در خارج از شهر نداریم، اما اجرای آن نیازمند اعتبارات زیاد است.

دادگرگفت: تامین زیرساخت برق تا قبل سال ۱۴۰۰، سه میلیارد تومان بوده است که اکنون این هزینه‌ها بسیار بالاتر رفته و از آنجایی که ۳۰ کیلومتر معبر است که در همه معابر هم باید شبکه برق اجراشود و این هزینه سنگینی دربرمی گیرد.

وی گفت: تاکنون بیش از۶ هزار شبکه فشار متوسط در سایت صنوف آلاینده اجرا شده که امسال نیز متناسب با برنامه و اعتبار موجود کار را ادامه می‌دهیم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروق برق خراسان‌جنوبی با بیان اینکه هفت دستگاه پست برق در سایت صنوف آلاینده اجرا شده و چند دستگاه دیگر هم در دست اجرااست گفت:با این اقدامات نزدیک به ۴۰درصد پیشرفت فیزیکی خواهیم داشت.

دادگر گفت: حداقل ۶۰ دستگاه پست برای برق‌رسانی به این سایت مورد نیاز است و مجموع اعتباری که برای برق‌رسانی به سایت صنوف آلاینده نیاز بوده بیش از سی میلیارد تومان است..

طرح انتقال صنوف آلاینده با گذشت حدود ۱۴ سال هنوز به اتمام نرسیده است .



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2