دستگیری کلاهبردار اینترنتی فروش روغن

دستگیری کلاهبردار اینترنتی فروش روغن

به گزارش ؛ فرمانده انتظامی خمینی شهر گفت: در پی شکایت یکی از شهروندان مبنی بر اینکه در یکی از سایت‌های تبلیغاتی طعمه فردی ناشناس شده و از او کلاهبرداری کرده، ماموران پلیس فتا موضوع را در دستور کار قرار دادند.
به گزارش دهکده خبر مرکز اصفهان؛ سرهنگ غلامرضا براتی افزود: شاکی با دیدن یک آگهی تبلیغاتی در زمینه فروش روغن و واریز مبلغ ۲۶۳ میلیون ریال به حساب آگهی دهنده، وی به تماس‌ها پاسخگو نبوده و هیج کالایی نیز برای این شهروند ارسال نمی‌کند.
فرمانده انتظامی شهرستان خمینی شهر افزود: ماموران پلیس فتا با بررسی‌های تخصصی در فضای مجازی متهم را در یکی از استان‌های همجوار شناسایی کرده و با هماهنگی مقام قضایی، وی را دستگیر کردند.
وی گفت: شهروندانی که قصد خرید اینترنتی دارند باید اطلاعات کافی از شخص فروشنده و جنس خریداری شده کسب کرده و قبل از اطمینان از صحت و سقم معامله از پرداخت وجه خودداری کنند.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2