مکلف شدن ادارات چهارمحال و بختیاری برای فراهم کردن امکانات احداث مسکن

مکلف شدن ادارات چهارمحال و بختیاری برای فراهم کردن امکانات احداث مسکن

غلامعلی حیدری در دیدار با معاون وزیر راه و شهرسازی و رییس سازمان ملی زمین و مسکن با اشاره به اینکه حجم تردد در برخی از محور‌های مواصلاتی چهارمحال و بختیاری به‌علت ترانزیتی بودن بسیار بالا است، اظهار کرد: محور لردگان به ایذه، جاده شهرکرد به شلمزار به کارون ۴، باند دوم محور فارسان به باباحیدر به کوهرنگ، جاده شهرکرد به بن به داران، شهرکرد به سامان به تیران به نجف‌آباد، تونل گورمیزه، محور سامان به قراقوش به اصفهان و چهارخطه سودجان به سورشجان از جمله طرح های راه‌سازی مهم استان است که برای تکمیل آن‌ها در سفر ریاست جمهوری اعتبار پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: اگر طرح‌های راه‌سازی در استان به نتیجه برسد تا ۲ سال آینده شاهد تحول در این حوزه خواهیم بود و این استان از بن‌بست خارج می‌شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری همچنین با بیان اینکه انبوه‌سازی در حوزه مسکن باید در دستور کار قرار بگیرد، افزود: اگر زیرساخت‌ها در این حوزه تقویت نشود مردم با مشکل مواجه می‌شوند و شاید یکی از دلایل استقبال نکردن مردم از انبوه‌سازی، تجربیات ناموفق در گذشته باشد.

حیدری افزود: تمامی دستگاه‌های خدمات‌رسان موظف هستند تا امکانات لازم را برای احداث مسکن در طرح نهضت ملی مسکن فراهم کنند و اگر امکان حل مشکل در استان وجود نداشته باشد این مسئله در سطح کلان پیگیری خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: فروش املاک مازاد دستگاه‌های اجرایی در طرح جهش ملی مسکن در دستور قرار بگیرد و املاک مازاد دستگاه‌های اجرایی مشخص شود.

استاندار با تاکید بر اینکه راه‌آهن مبارکه به سفیددشت به شهرکرد از جمله طرح های اولویت‌دار زیرساختی استان است، گفت: ایستگاه راه‌آهن شهرکرد به‌زودی کلنگ‌زنی می‌شود.

راه‌آهن مبارکه -سفیددشت - شهرکرد به طول ۹۲ کیلومتر با هدف جابجایی بار و مسافر احداث می‌شود و تکمیل آن تحول بزرگی در بخش‌های مختلف چهارمحال و بختیاری ایجاد می‌کند.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2