۶۵۰ تن روغن خوراکی در استان خوزستان کشف شد

۶۵۰ تن روغن خوراکی در استان خوزستان کشف شد

به گزارش به نقل از میزان، صادق جعفری چگنی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان گفت: طی هفته گذشته با توجه به تاکیدات رئیس قوه قضائیه مبنی بر رسیدگی ویژه به تخلفات در بازار طی امروز به میزان ۶۵۰ تن روغن خوراکی از دو انبار در سطح استان کشف شد و دستورات قضایی توسط دادستان صادر شد تا این روغن‌ها در اختیار سازمان‌های متولی یعنی سازمان صمت و جهاد کشاورزی برای توزیع و استفاده عموم قرار بگیرد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان گفت: طی هفته گذشته نیز به میزان صد تن روغن خوراکی از برخی از انبار‌های سطح استان کشف شده است.

وی گفت: با حضور دادستان‌ها و نهاد‌های متولی، نظارت به صورت فوق‌العاده و میدانی در سطح بازار ادامه دارد و با هرگونه احتکار برخورد جدی و قانونی صورت خواهد گرفت.

دادستان عمومی و انقلاب بهبهان از کشف ۱۴۲ تن روغن خوراکی احتکار شده در این شهرستان خبر داد

علیرضا قاسمی‌نژاد گفت: در یک عملیات اطلاعاتی و با هماهنگی قضایی، یک محموله روغن احتکار شده به میزان ۱۴۲ تن از انبار یک کارخانه تولید روغن کشف و ضبط شد.

وی افزود: دستورات لازم با هماهنگی ادارات تعزیرات، جهاد و صمت جهت توزیع این کالا در بازار صادر شد.

دادستان عمومی و انقلاب شوشتر: انبار احتکار کالا در شوشتر کشف و پلمب شد

سید قادر موسوی گفت: در راستای مقابله با محتکران و گرانفروشان، با رصد اطلاعاتی سپاه شهرستان شوشتر و صدور دستور قضایی، یک انبار احتکار کالا با بیش از ۲۵ تن روغن، آرد سفید فانتزی و شکر کشف و توسط تعزیرات حکومتی پملب شد.

وی افزود: این کالا‌ها شامل ۱۵ تن شکر سفید، پنج روغن مایع و جامد و پنج تن آرد سفید فانتزی بود که جهت توزیع عادلانه در اختیار اداره صمت شهرستان قرار گرفت.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2