دستگیری محتکر اقلام اساسی در بهشهر

دستگیری محتکر اقلام اساسی در بهشهر

به گزارش فرمانده انتظامی بهشهر گفت: در پی کسب خبری مبنی بر احتکار کال‌های اساسی توسط فردی در شهرستان بهشهر، مووضع در دستور کار ماموران این فرماندهی قرار گرفت.

سرهنگ حسن عنایتی گنجی افزود: پس از هماهنگی‌های قضائی، مأموران پلیس آگاهی و امنیت عمومی در بازرسی از محل نگهداری کالا توسط متهم ۳ و نیم تن برنج و ۵۰۰ لیتر روغن مایع کشف و ضبط کردند.

او ارزش اموال مکشوفه احتکار شده را برابر نظر کارشناسان بالغ بر ۵۰۰ میلیون تومان عنوان کرد و گفت: متهم نیز دستگیر و پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.

سرهنگ عنایتی افزود: برخورد قاطع و قانونی با محتکران کالا‌های اساسی و مورد نیاز مردم به صورت مستمر در دستور کار پلیس قرار دارد و شهروندان در صورت کسب اطلاع از فعالیت محتکران مراتب را در اسرع وقت به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام کنند.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2