برخورد شدید نیسان با گاردریل‌های بزرگراه امام علی (ع)

برخورد شدید نیسان با گاردریل‌های بزرگراه امام علی (ع)

به گزارش خبرنگار سرهنگ علی اصغر شریفی ضمن بیان این خبر گفت: در ساعت ۳ صبح امروز در پی رصد دوربین‌های کنترل ترافیک از محدوده‌های معابر پایتخت مبنی بر یک فقره برخورد شدید وانت نیسان با گاردریل‌های بزرگراه امام علی (ع) بعد از فرجام، بلافاصله تیم کارشناسی منطقه ۲۵ پلیس راهور فاتب به همراه نیرو‌های امدادی در محل حادثه حاضر شدند.

وی افزود: با حضور عوامل منطقه ۲۵ پلیس راهور تهران بزرگ در محل حادثه و در بررسی‌های اولیه مشخص شد که یک دستگاه وانت نیسان به علت ناتوانی راننده در کنترل وسیله نقلیه ناشی از سرعت زیاد به شدت با گاردریل‌های میانی بزرگراه امام علی (ع) برخورد کرده و پس از شکستن چند گاردریل بالاخره متوقف شده است.

وی ادامه داد: بر اثر شدت حادثه چند شاخه از این گاردریل‌ها به میانه راه افتاده بود که با حضور به موقع تیم راهور منطقه ۲۵ پلیس راهور ایمن سازی‌های لازم در خصوص برخورد نکردن دیگر خودرو‌ها در این محل انجام شد و با حضور عوامل شهرداری این گاردریل‌ها به محل مناسب منتقل شد.

سرهنگ شریفی تصریح کرد: همچنین با حضور نیرو‌های امدادی و اورژانس در محل حادثه این راننده توسط نیرو‌های اورژانس به صورت سرپایی مداوا گردید و تیم‌های فنی شهرداری در این محل حاضر و مشغول رفع نقص و ترمیم گاردریل‌های خسارت دیده گردیدند.

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ گفت: کارشناس منطقه ۲۵ پلیس راهور علت حادثه را ناتوانی راننده در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مقرره اعلام کرده است.

سرهنگ شریفی در پایان از رانندگان خواست: در حین رانندگی در معابر باسرعت مقرره حرکت کنند و تمام توجه خود را به رانندگی معطوف و از حرکاتی که باعث شود توجه راننده از رانندگی پرت شود، خودداری کنند.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2