روز‌های امید بخش بدون فوتی کرونا در استان ادامه دارد

روز‌های امید بخش بدون فوتی کرونا در استان ادامه دارد

به گزارش ، سخنگوی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، گفت : هم‌اکنون ۵۰ بیمار با علائم کرونا در بیمارستان‌های استان بستری هستند که ۱۲ مورد در بخش‌های ویژه و سه بیمار هم در وضعوخیم به سر می برند .
مهدی محمدی با بیان اینکه امروز هم موردی از فوت بیماران کرونایی در استان نداشتیم، گفت: مجموع جانباختگان استان با ابتلای قطعی به کرونا همان ۳ هزار و ۱۳۸ نفر روز‌های گذشته است.
سخنگوی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: ۲۹ بیمار طی ۲۴ ساعت گذشته با علائم کرونا بستری شده که در همین مدت ۱۶ مورد پس از بهبودی از بیمارستان‌های استان ترخیص شده‌اند.
وی در پایان با اشاره به کاهش چشمگیر آمار کرونایی در استان، یادآور شد: در شبانه‌روز گذشته یک مورد بیمار مثبت بستری و ۹ مورد بیمار سرپایی هم شناسایی شده است



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2