طرح‌های اقتصاد مقاومتی مازندران جهادی، مردم محور

طرح‌های اقتصاد مقاومتی مازندران جهادی، مردم محور

به گزارش استاندار مازندران در نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان در ساری گفت: باید طرح‌های اقتصاد مقاومتی در استان جهادی، مردم محور و کلان باشد و طرح‌های روزمره دستگاه‌های دولتی نباید در این حوزه معرفی شود.


سید محمود حسینی پور افزود: اقتصاد مقاومتی با فعالیت‌های جهادی در تراز یکدیگر قرار می‌گیرند و باید تمامی مدیران با اجرای طرح‌های عمرانی و زیرساختی به معنای واقعی به مردم خدمت کنند.


او با بیان اینکه ظرفیت‌های اقتصادی استان برای توسعه و ایجاد اشتغال پایدار بی نظیر است، گفت: برای بهره وری و ارزش افزوده محصولات کشاورزی باید از ظرفیت‌های تعاونی استان بهره برد.


سید محمود حسینی پور افزود: تعاونی‌ها در توسعه اقتصاد کشاورزی و تحقق اقتصاد مقاومتی نقش موثری دارند.


استاندار مازندران گفت: با توجه به اینکه تعاونی‌ها جزء تشکل‌های هستند که از نهاد مردم شکل گرفته و دارای اقتصاد مردمی‌اند با تلاش، اتحاد و همدلی می‌توانند توانایی اقتصادی کشور در بخش کشاورزی و بازرگانی را توسعه دهند.

او ادامه داد: توسعه تعاونی روستایی در مازندران از کارنامه خوبی برخوردار نیست

استاندار مازندران با اشاره به سه هزار و ششصد روستا در مازندران گفت: بیش از چهل درصد جمعیت استان روستانشین هستند که باید به تعاونی روستایی توجه ویژه شود


تحقق رشد هشت درصدی در حوزه اقتصاد با برداشتن موانع تولید


معاون هماهنگ کننده امور اقتصادی استاندار مازندران: دستگاه‌های استان برای تحقق رشد هشت درصدی در حوزه اقتصاد موانع پیش روی تولیدکنندگان را بردارند.


خیریان پور معاون هماهنگ کننده امور اقتصادی استاندار مازندران در نشست اقتصاد مقاومتی استان گفت: بدنبال تحقق رشد ۸ درصدی در حوزه اقتصاد هستیم و برای رسیدن به این هدف باید تمامی دستگاه‌های استان موانع پیش روی تولیدکنندگان را بردارند.


مدیرعامل آب منطقه‌ای مازندران نیز با بیان اینکه ظرفیت آببندان‌های استان ۴۰۰ میلیون متر مکعب آب است، گفت: اولویت کاربری آببندان ها، توسعه کشاورزی است.


یخکشی افزود: هشتصد آببندان به مساحت ۱۷ هزار هکتار در سطح استان با کاربری‌های کشاورزی، شیلاتی و گردشگری فعال است.


عنایتی مدیرکل جهاد کشاورزی مازندران نیز با بیان اینکه جهاد کشاورزی هزار و دویست هکتار از آببندان‌های استان را در چند سال گذشته لایروبیکرده است، گفت: با لایروبی آببندان‌ها بدنبال افزایش ظرفیت و بهره وری بالاتر هستیم.


مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان نیز در این نشست با بیان اینکه بیش از ۱۳ هزار تعاونی در سطح استان به ثبت رسیده که بیش از هفت هزار تعاونی فعال و مابقی غیر فعال است، گفت: تعاونی‌ها محور محرک اقتصاد هستند که باید تمامی دستگاه‌ها برای توسعه این تعاونی‌ها پیش قدم شوند.
باقری افزود: ۶ تعاونی توسعه عمران شهرستان در استان فعال است که رشد اقتصادی شهرستان جزء اهداف اصلی این تعاونی هاست.

مهدی حسن پور گزارش می دهد



کد ویدیو دانلود فیلم اصلی









برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2