حمایت‌هایی برای ساخت مسکن برای مستضعفان و اقشار کم درآمد جامعه

حمایت‌هایی برای ساخت مسکن برای مستضعفان و اقشار کم درآمد جامعه

به ، فتاح در نسشت با مسئولان استان یزد از اختصاص دو زمین برای ساخت مسکن ملی خبرداد.
وی، افزود؛ دو زمین بنیاد مستضعفان را به صورت رایگان برای ساخت مسکن ملی اقشار کم درآمد اختصاص می‌دهیم و علاوه بر کمک‌های دولتی نیز در ساخت این خانه‌ها به مردم کمک‌هایی خواهیم داشت.


رییس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در این نشست همچنین از حمایت این بنیاد برای ساخت مسکن همه خانواده‌های دارای دو معلول تحت پوشش بهزیستی، خبرداد.


وی از اختصاص ۲۰ میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های عمرانی بهاباد نیز خبر و ادامه داد: فعالیت‌های حمایتی و عمرانی این سازمان در بهاباد تا ‍ پایان سال به اتمام می رسد.


رییس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی از ادامه فعالیت‌های حمایتی، عمرانی این بنیاد در شهرستان‌های خاتم و مروست خبرداد و گفت: بعد از پایان فعالیت‌ها در بهاباد، طرح‌های حمایتی در این شهرستان‌ها آغاز خواهند شد و علاوه بر این دو شهرستان در دیگر شهرستان‌ها نیز طرح‌های حمایتی خواهیم داشت.


فتاح افزود: حمایت از کارخانه سلک باف یزد و سرمایه گذاری در دو هتل یزد و نیز ایجاد پارک بانوان با استفاده از ظرفیت یکی از هتل‌های یزد از برنامه‌های این بنیاد خواهد بود.


وی، همچنین از ایجاد موزه نفیس فرش کشور در یزد خبر و ادامه داد: ‍ پس از تعیین مکان مورد نظر بازسازی و بهسازی آن را آغاز می‌کنیم تا بتوانیم بزرگترین موزه فرش کشور را در یزد داشته باشیم.



کد ویدیو دانلود فیلم اصلی









برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2