اختراع و ساخت دستگاه‌های تجهیزات پزشکی با تلاش شرکت‌های دانش بنیان برای نخستین بار در دنیا

اختراع و ساخت دستگاه‌های تجهیزات پزشکی با تلاش شرکت‌های دانش بنیان برای نخستین بار در دنیا

به گزارش به نقل از وبدا، "حسین قناعتی" در کارگروه دانش بنیان اجلاس روسای دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در مازندران، گفت: علاوه بر اختراع برخی از تجهیزات پزشکی که برای نخستین بار، متخصصان ایرانی در دنیا ساخته اند، دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز به اندازه همه‌ مراکز صنعتی و فنی در این زمینه اختراعات داشته و تجهیزات پزشکی ساخته و ارائه کرده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: هم اکنون در عرصه پژوهش انتشار سند ثبت اختراع خیلی مهم است و در این زمینه ایران رتبه ۳۹ دنیا را داراست.

"حسین قناعتی" تاکید کرد: شهر فناوری شهید سلیمانی که در ۱۷۰ هزار هکتار در دست ساخت است و ۱۰۰۰ شرکت دانش بنیان و استارتاپی را تحت پوشش قرار خواهد داد، متعلق به همه دانشگاه‌های علوم پزشکی است. بنابراین همه دانشگاه‌ها باید کمک کنند تا بتوانند از امکانات آن در آینده استفاده کنند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطر نشان کرد: سودآوری شرکت‌های دانش بنیان فقط در دارو بیش از ۳۰۰ میلیون دلار است و ادامه اقداماتی مانند ساخت این شهرک می‌تواند کشور را از مصرف کننده به تولید کننده تکنولوژی تبدیل کند.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2