نشست مسئولان اطلاع رسانی و اجرایی شورای نگهبان استان

نشست مسئولان اطلاع رسانی و اجرایی شورای نگهبان استان

به گزارش ؛ حجت الاسلام مبارک آبادی رئیس دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان استان در این نشست گفت: باتوجه به اینکه دفاتر نظارت شورای نگهبان در طول سال فعال هستند، برای حفظ انسجام و ابلاغ آخرین سیاستهایی که در راستای جذب، آموزش و پالایش شبکه نظارتی داریم امروز در خدمت سرپرستان و مسئولان اطلاع رسانی و اجرایی استان بودیم تا انشاءلله بتوانیم با همدلی و همفکری برای انتخابات مجلس شورای اسلامی و همچنین انتخابات خبرگان رهبری که در سال ۱۴۰۲ برگزار می‌شود یک آمادگی بسیار خوبی را در شبکه نظارتی داشته باشیم.
استاندار مرکزی در این نشست شورای نگهبان را یکی از مهمترین، شاخص‌ترین و خالص‌ترین ارکان سیاسی کشور دانست و گفت: شبکه نظارتی شورای نگهبان روز به روز قوی‌تر و پویا‌تر شود.
مخلص الائمه بر تقویت اخلاق سیاسی تاکید کرد و افزود: بدنبال رصد جریانات سیاسی و وظایفی که برعهده دارید اخلاق سیاسی و قانون را نباید زیر پا گذاشت و اخلاق سیاسی بایستی رعایت شود.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2