شهردار اسلامشهر: گره ترافیکی کنارگذر کاشانی باز می شود.

شهردار اسلامشهر: گره ترافیکی کنارگذر کاشانی باز می شود.

به گزارش : حمیدی شهردار اسلامشهر در گفتگوی زنده با خبر تلویزیون ساعت ۱۸ استان تهران گفت: در راستای کاهش ترافیک این مسیر هم اکنون پروژه اصلاح هندسی این بلوار حدفاصل خیابان قدس رضوی تا خیابان نگارستان به طول ۳۵۰ متر و عرض ۸ متر با مصرف ۵۰۰ تن آسفالت با جابجایی معارضات و تاسیسات برقی و ده اصله تیر برق صورت گرفته است.

وی افزود: در چند روزه آینده با آسفالت ریزی این مسیر زیر بار ترافیک خواهد رفته و مشکل ترافیکی این نقطه حل خواهد شد.

شهردار اسلامشهر گفت: در محور ایت الله سعیدی چند نقطه مشکل ترافیکی داشته که میتوان به ترافیک بلوار برنده سیفی اشاره نمود که با اصلاح هندسی این نقطه در ابتدای سال، مشکل این محدوده نیز مرتفع شد.

تردد روزانه بیش از ۱۲ هزار خودروی سبک و سنگین از بلوار بسیج اسلامشهر موجب ایجاد گره هلی ترافیکی در طول این محور پنج و نیم کیلومتری می‌شود.

نبود پارکینگ و توجه نکردن رانندگان به علایم ترافیکی باعث شده تا با پارک خودرو‌ها در حاشیه بلوار، رفت و آمد خودرو‌ها با مشکل انجام شود.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2