سیره شهدا بهترین الگوی ترویج سبک زندگی اسلامی

سیره شهدا بهترین الگوی ترویج سبک زندگی اسلامی

به گزارش ، نماینده ولی فقیه در مازندران در یادواره ۴۹ شهید شهر گتاب بابل با بیان اینکه الگوسازی و احیای نام و یاد کسانی که برای نظام اسلامی جانفشانی کردند مهم است، گفت: سیره شهدا بهترین الگوی ترویج سبک زندگی اسلامی است و زنده نگه‌داشتن یاد شهدا در واقع، یادآوری و تلنگر به خود ماست.


آیت الله محمدی لائینی افزود: اولین فایده برگزاری مجالس بزرگداشت شهدا، تعظیم شعائر الله است. تکریم و تعظیم شهید، در واقع تجلیل و تعظیم راه و هدف و احترام گذاشتن به آن هدف والای شهید است. شهید برای خدا و در را خدا و برای اعتلای کلمة الله شهید می‌شود. پس ما وقتی از شهدا تجلیل می‌کنیم، یعنی ادای احترام به راه شهید می‌کنیم که همان هدف مقدس، برای خدا بودن، برای خدا فدا شدن، در راه دین گام برداشتن، ارزش نهادن به آیین و اعتقادات و جان و مال را برای آن هدف فدا کردن است.

نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: یاد شهدا و نشستن در این مجالس، مایه هشدار و تنبّه است، به ویژه مایه هشدار و تنبّه برای کسانی که منصب، موقعیت و پست دارند، فرقی نمی‌کند که چقدر آن پست بالا یا پایین باشد. هر کسی که در جمهوری اسلامی موقعیت و مسئولیتی پیدا می‌کند، اول چیزی که باید توجه کند، این است که این پست و موقعیت، امانتی است که شهدا تقدیم او کردند. بداند میز او پایه هایش روی خون شهیدان است.


آیت الله محمدی لائینی با بیان اینکه برگزاری یادواره‌های شهدا کمترین کاری است که در قبال شهدای عزیز انجام می‌دهیم، گفت: شهدا الگو‌های واقعی جامعه هستند که تمام هستی خود را برای فدای میهن کردند و دشمن نیز درصدد حذف ایثار و شهادت بوده که یادواره‌های شهدا تأکیدی بر روش و منش شهدا در پیروی از ولایت‌فقیه و گرامیداشت یاد و خاطره آنان به‌عنوان بهترین الگو‌ها برای جوانان است.

وی وصیت شهدا را پیروی از ولایت دانست و افزود: برای اینکه در تاریکی، راه را گم نکنیم و حق را از غیر حق تشخیص دهیم باید به وصیت‌نامه شهدا عمل کنیم و گوش‌به‌فرمان ولایت باشیم.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2