کشف ۱۲ تن جو احتکار شده در شهرستان فردوس

کشف ۱۲ تن جو احتکار شده در شهرستان فردوس

به گزارش ، فرمانده انتظامی شهرستان فردوس گفت: مأموران انتظامی فردوس اخباری مبنی بر احتکار جو در انباری واقع در این شهرستان دریافت کردند که سریعا موضوع پیگیری و در دستور کار پلیس قرار گرفت.

سرهنگ فولادی افزود: مأموران با انجام تحقیقات و بررسی‌های میدانی محل احتکار را شناسایی کردند و پس از هماهنگی با مقام قضائی در بازرسی از انبار ۱۲ تن جو کشف کردند که ارزش ریالی آن بنا بر نظریه کارشناسان مربوطه بالغ بر یک میلیارد و ۳۸۰ میلیون ریال براورد شد.
وی گفت: مأموران در این رابطه یک متهم دستگیر کردند که متهم دستگیر شده به همراه پرونده به مراجع قضائی معرفی شد.
فرمانده انتظامی شهرستان فردوس با بیان این که با دستور مقام قضائی یک انبار احتکار جو نیز پلمب شد، گفت: شهروندان در صورت مشاهده و یا اطلاع از هرگونه اخبار مرتبط با احتکار مراتب را سریعا از طریق تلفن فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند تا در کمترین زمان ممکن نسبت به شناسایی جرم و دستگیری مجرمان اقدام شود.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2