محکومیت ترور پاسدار شهید حسن صیاد خدایی
به گزارش
روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد مقدس با صدور بیانه ای ضمن محکومیت شدید این ترور ناجوانمردانه آورده است: بار دیگر دشمنان کوردل انقلاب و عوامل مزدور استکبار با اقدامی جنایتکارانه و با خیال باطل خواستند عزم راسخ و دشمن شکن ملت شریف ایران را متزلزل کنند.
در ادامه این بیانیه آمده است: بدین وسیله دانشگاه فردوسی مشهد مقدس ضمن عرض تبریک و تسلیت شهادت مدافع سرافراز حرم "سرهنگ پاسدار صیاد خدایی" به محضر امام عصر (عج)، رهبر معظم انقلاب و عموم امت شهید پرور ایران، این جنایت تروریستی را محکوم و انزجار خود را از عاملان آن ابراز می دارد.
ساعت ۱۶ روز یکشنبه و در حوالی خیابان مجاهدین اسلام تهران دو منافق کوردل موتور سوار با شلیک پنج گلوله یکی از مدافعان حرم به نام صیاد خدایی را هنگامیکه قصد ورود به منزل داشت ترور و به شهادت رساندند.




