پیش بینی افزایش شش درجه‌ای دما و پدیده گردو خاک

پیش بینی افزایش شش درجه‌ای دما و پدیده گردو خاک

به گزارش کارشناس پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان اصفهان، ذخیزش گرد و خاک همراه با وزش باد و نفوذ گردوخاک منابع خارجی را در استان منجر به کاهش دید و کیفیت هوا دانست و افزود: این پدیده در بیشتر مناطق استان به ویژه مناطق شمالی، شرقی و تا حدی مرکزی و ناپایداری جوی به دنبال وزش باد در استان پیش بینی می‌شود.
آسیه آقایی افزود: نقشه‌های هواشناسی بیانگر جوی نسبتاً ناپایدار تا دو روز آینده بر روی استان است و آسمان در بیشتر مناطق صاف تا کمی ابری، همراه با غبار محلی گاهی وزش باد نسبتاً شدید تا شدید پیش‌بینی می‌شود.
وی افزود: همچنین با توجه به وقوع پدیده گردوغبار به همه افراد توصیه می‌شود از ورزش و فعالیت‌های فیزیکی در فضای باز و تردد غیرضروری در جاده‌های بین شهری به سوی مناطق شرقی و شمالی خودداری کنند، زیرا وزش باد در این مناطق باعث کاهش دید می‌شود.
کارشناس پیش بینی اداره کل هواشناسی استان گفت:از روز چهارشنبه وضعیت هوا بهبود خواهد یافت، اما هر چند روز یکبار و به تناوب در استان اصفهان با پدیده گردوغبار روبه‌رو خواهیم بود.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2